Werken in de 1.5 meter maatschappij | SKO
Sluiten
6.05.2020 | Categorie: Alle nieuwsberichten

Werken in de 1.5 meter maatschappij


Wij gaan ons voorbereiden op de 1.5 meter maatschappij. Dit geldt niet alleen voor het privéleven en openbare gelegenheden, maar ook voor op de werkvloer. Klinkt eenvoudig, maar hoe kun je dit voor je werknemers efficiënt organiseren? Samen kunnen we ervoor zorgen dat Nederland gezond blijft werken. Wij willen je hier graag bij helpen!

 

Slimme oplossingen

De komende tijd vraagt om slimme oplossingen. Hoe richt je je werkvloer in deze nieuwe anderhalvemetermaatschappij in? En hoe kun je daarbij kostbare verhuizingen en verbouwingen voorkomen?

Door slim in te delen en slim(me) producten toe te passen kun je je organisatie echt anderhalve-meter-proof maken en je kantoor weer toegankelijk maken voor je medewerkers.

 

Werkplekken en werkplekbeheer

Het inrichten van werkplekken conform de 1,5 meter richtlijnen is haalbaar middels verschillende oplossingen. We vinden de oplossingen in het maken van fysieke (transparante) barrières tussen de werkplekken en het duidelijk markeren van zones en beschikbare werkplekken. Het markeren van beschikbare werkplekken kan zowel middels stickers of digitaal met behulp van een app.

Coronaproof werken op kantoor? Aan de hand van een presentatie laten we je graag de op maat gemaakte mogelijkheden zien voor jouw organisatie. Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

1.5 meter oplossing aanvragen
 

Jouw werkvloer coronaproof!

We zijn inmiddels aardig gewend aan oplossingen als thuiswerkdagen, werken in wisselende lage bezettingen en veilige looproutes. Maar door slim in te delen en slim(me) producten toe te passen kun je je organisatie echt anderhalve-meter-proof maken en je kantoor weer toegankelijk maken voor je medewerkers.

Thuiswerk oplossingen?

We hebben diverse bundels samengesteld om je hierin te ondersteunen. Er zijn mogelijkheden om een bundel te huren en te kopen. Daarnaast geven we je graag wat tips voor een gezonde werksfeer in huis.

Wij helpen je graag met het inrichten van je thuiswerkplek. Bekijk de thuiswerk bundels die we in samenwerking met Centraal Beheer hebben opgesteld en neem een kijkje in onze Vitaliteit shop.

SKO Printing & AV - Videoconferencing

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je passend advies voor je organisatie of thuiswerkplek?

We helpen je graag om de komende periode fit en vitaal door te komen.
#GetFitterbySKO

Neem contact met ons op
 

Meer nieuws

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Neem contact op

    1.5 meter oplossing aanvragen