Chill Out Ruimte in LOC+ te Hardenberg | SKO Projectinrichting
Sluiten

Chill Out Ruimte in LOC+

SKO heeft een chill ruimte mogen ontwerpen en inrichten voor LOC+ in Hardenberg. Deze Chill Out Ruimte dient o.a. gebruikt te gaan worden door leerlingen van het Alfa-college, gehuisvest in het LOC+. De leerlingen zullen gebruik maken van deze ruimtes tijdens pauzes en tussenuren. De activiteiten in deze ruimtes zijn loungen en chillen, maar ook overleg en samenwerking met een projectgroep kan er plaats vinden. Wij hebben getracht aan deze functionaliteit te voldoen door middel van het plaatsen van treinopstellingen met banken en ronde tafels met stoelen voor 6 personen.

De gekozen materialen in de Chill Out Ruimte zijn kunstleder, HPL, staal en kunststof. Functioneel, praktisch en degelijk. De indeling en het gekozen meubilair nodigen de student uit! Het kleurenpallet bestaat uit groen en grijstinten met mosterdgele accenten. De rustige kleuren vervloeien mooi met de kleuren van het gebouw, de accentkleur maakt de ruimte fris en levendig, passend bij de doelgroep. Chillruimte 1a krijgt wat extra’s middels grote kunststof vloerlampen, zoals eerder geschreven vraagt het gebouw om grote gebaren. Daarnaast voor de akoestiek en om een behaaglijke sfeer te creëren een hangende ‘wolk’ bij het raamgedeelte.

5

 

LOC+ te Hardenberg

Het LOC+ in Hardenberg is een multifunctioneel gebouw waarin een grote verscheidenheid aan bewoners is gehuisvest. De opzet van het gebouw is gericht op het uitgangspunt samen werken en samen wonen. In het LOC+-gebouw zijn een groot aantal bedrijven en instanties gehuisvest. De onderverdeling is ondergebracht in: Cultuur, Onderwijs en Maatschappij.

4

Lees hier meer over dit project.

Meer nieuws

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.