Sluiten

Copying, Printing & IT

De afdeling SKO Copying, Printing & IT is specialist op het gebied van de totale (digitale) documentstroom binnen uw gehele organisatie en kan deze workflow optimaal voor u stroomlijnen. Naast zwart/wit en full-colour afdruksystemen leveren wij een breed pakket aan software-oplossingen, die naadloos integreren met de nieuwe of bestaande hardware. Denkt u hierbij aan printermanagementsoftware, pakketten voor digitale archivering, diverse scanoplossingen en fax-serveroplossingen. Tevens is SKO gespecialiseerd in digitale documentbeveiliging, zowel hardware- als softwarematig.

Bij SKO Copying, Printing & IT onderscheiden we de volgende specialismen:

SKO-IT

Doordat deze 'copying & printing' producten veelal geïmplementeerd worden in netwerken is een nauwe samenwerking met onze afdeling SKO Informatie Technologie van groot belang. Deskundig opgeleid personeel van beide afdelingen zorgt voor een vlekkeloze integratie met een minimale belasting voor uw organisatie.

SKO Informatie Technologie biedt u een totaalpakket voor uw automatisering. Denkt u hierbij aan infrastructuur, servers, werkstations en mobiele werkplekoplossingen. Daarnaast bieden wij u een aantal efficiënte hardware- en softwareoplossingen.

Ga naar de website van SKO-IT

 

Wij helpen u ook graag op andere gebieden. Of het nu gaat om de projectinrichting van uw kantoor, ziekenhuis, school of kantoorartikelen: wij maken uw werkplek compleet!

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.