Sluiten

BrightBooking

BrightBooking is een online platform, waarmee u zeer eenvoudig een beschikbare en passende ruimte zoekt en reserveert. Met handige WayFinder om bezoekers wegwijs te maken en interactieve displays bij elke kamer, haalt u meer uit beschikbare kamers op kantoor. Als ruimtes namelijk niet effectief en efficiënt worden ingezet verliezen deze hun meerwaarde.

BirghtBooking

BrightBooking is een softwareoplossing die speciaal is ontwikkeld voor het zoeken en reserveren van beschikbare en passende ruimtes. De globale kantoortrend is dat steeds meer kleine ruimtes worden ingezet als kleine vergaderzalen, genaamd huddle rooms. Deze behoefte vraagt om een room managementsysteem waarmee er meer uit de beschikbare ruimtes kan worden gehaald.

 

BrightBooking Portal
De BrightBooking Portal is het hart van deze softwareoplossing. De uniformiteit die terugkomt in alle toepassingen zorgt voor intuïtief gebruiksgemak. Of u nu zoekt en boekt via het webportal, de app, uw persoonlijke agenda of room display. Voer uw wensen in en BrightBooking regelt de rest. De software is tevens volledig geïntegreerd met bestaande applicaties zoals Exchange, Outlook, Office 365, uw persoonlijke agenda en de agenda per ruimte. BrightBooking is ook veilig en wordt gehost vanaf een ISO27001 gecertificeerd datacenter.

wayfinder

 

BrightBooking

 

De BrightBooking App
Dezelfde vertrouwde omgeving maar dan geoptimaliseerd voor uw telefoon of tablet. Dus altijd en overal de benodigde tools bij de hand.

BrightBooking WayFinder
Met de WayFinder kunnen klanten, gasten en personeel eenvoudig alle kamers vinden. In één oogopslag is te zien waar en of een kamer vrij is en zo niet, welke afspraak waar plaatsvindt. Zoektochten naar vrije kamers en afspraken zijn dus verleden tijd. Gesprekspartners worden warm en professioneel onthaald.

wayfinder1

 

roommanagerv1

 

BrightBooking Room Display
Het interactieve scherm bij de kamers geeft niet alleen de nodige informatie maar helpt u tevens productiever te zijn. In een oogopslag is te zien of een ruimte vrij (groen) of bezet (rood) is. Indien er een vergadering is, toont het display hoe lang de vergadering nog duurt. Handig, want dan hoeft niemand te storen. Loopt de bespreking iets uit of bent u eerder klaar? Met een druk op de knop komt de kamer weer vrij of wordt de reservering verlengd. Een andere functie is het doorgeven van storingen of verzoeken aan collega's of de facilitaire afdeling. Zo kunnen eventuele problemen snel en efficiënt worden opgelost.

Meer weten?

BrightBooking is onlangs geïnstalleerd in ons inspiratiecentrum te Oldenzaal. Zo kunnen zowel u als wijzelf dit systeem ervaren. Proof of concept noemen we dat!

Meer informatie, meteen bestellen (zeer eenvoudig met de Quick Installation Guide) of advies nodig van onze specialisten? Via de onderstaande button kunt u snel en eenvoudig contact met ons opnemen!

 

 

 

Website: BrightBooking

 

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.
Neem contact op