Sluiten

Follow Me Printing

Met de Follow Me Printing software biedt SKO organisaties van klein tot groot een unieke oplossing om aanzienlijk te besparen op papier-, inkt- en printerkosten door een intelligente bewaking, verrekening, rapportage en beheer van afdrukopdrachten. Met deze besparing wordt ook de belasting op het milieu significant verminderd.

Deze software is wereldwijd toonaangevend, heeft zeer krachtige functies, is eenvoudig te gebruiken en zeer gunstig geprijsd. Het is het enige print management programma dat volledig cross-platform werkt met ondersteuning voor Windows, Mac, Linux en Novell.

Het heeft een web-gebaseerde gebruikersinterface (ook Nederlandstalig) en is ontworpen om zowel enkele als duizenden werkstations te ondersteunen.

Wilt u graag besparen op printkosten en het milieu ontzien? Maak snel een afspraak!

Afspraak maken

U kunt ook een mail sturen naar info@sko.nl of telefonisch contact opnemen via 0541 – 585756 en u vrijblijvend laten adviseren omtrent de mogelijkheden van Follow me printing.

 

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.
Neem contact op

Ik wil graag een afspraak maken!