Sluiten

Managed Print Services

Met het SKO Managed Print Services (MPS) systeem nemen wij u het beheer uit handen door op afstand alles te monitoren en u volledig te ontzorgen. Uw tellerstanden worden automatisch geïnventariseerd en verwerkt, de status van uw multifunctional wordt real time uitgelezen zodat wij snel ter plekke zijn voor het verhelpen van een eventuele storing en nieuwe toners sturen wij automatisch toe voordat uw oude toners leeg zijn.

Mogelijkheden van Managed Print Services

Het SKO MPS systeem is merkonafhankelijk en daarmee zijn we in staat uw volledige printerpark te managen, van printers tot multifunctionals. Ook voor de systemen die u niet bij SKO heeft afgenomen. Voor elk bedrijf is het hiermee dus mogelijk de printprocessen te optimaliseren.

Maakt u nog geen gebruik van het SKO MPS systeem? Maak snel een afspraak!

Afspraak maken

U kunt ook een mail sturen naar info@sko.nl of telefonisch contact opnemen via 0541 – 585756 en u vrijblijvend laten adviseren omtrent de mogelijkheden van Managed Print Services.

 

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.
Neem contact op

Ik wil graag een afspraak maken!