Innovatieve Audiovisuele realisaties door SKO Oldenzaal
Sluiten

AV

Al onze AV realisaties kenmerken zich door een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en een passende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Wij zijn als geen ander in staat om de AV innovaties te integreren in uw ruimte waarbij het esthetische beeld van uw kantoor (of andere ruimte) wordt behouden of zelfs wordt verbeterd.

Wij realiseren gebruiksvriendelijkheid door de juiste programmering van bedieningspanelen; met één druk op de knop is het beeld en geluid op de juiste manier afgestemd op de betreffende –specifieke- gebruiker. Door onze kennis op het gebied van IT zorgen wij voor een naadloze koppeling met uw softwareprogramma’s zoals Microsoft Teams. In samenwerking met onze specialisten van onze divisie projectinrichting bewaken of verbeteren wij de uitstraling van uw kantoor.

Ons werkwijze kenmerkt zich door een correcte oplevering inclusief gebruikersinstructie, waarna de ruimte schoon en gebruiksklaar wordt achtergelaten. Uw kantoor en leslokaal werd nog nooit zo eenvoudig en functioneel gebruikt!

Bij SKO onderscheiden we de volgende specialismen:

Neem contact op met onze specialisten

Afspraak maken

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Neem contact op

    Ik wil graag een afspraak maken!