Digitale receptie | SKO
Sluiten

Digitale receptie

Eenvoudig en GDPR-proof digitale zelfregistratie voor bezoekers. GoBright digitale zelfregistratie verzorgt een professionele en moderne zelfregistratie door bezoekers. De receptionist(e) kan zich zo blijven concentreren op zijn/haar kerntaken. Het is ook een ideaal hulpmiddel voor onbemande recepties. Na registratie ontvangt de contactpersoon een e-mail en SMS, zodat deze zijn/haar gast direct kan ophalen.

Instinctief gebruik

Eenvoudige registratie in enkele stappen.

GDRP & AVG -proof

Voldoet aan de privacy vereisten van de GDRP en AVG-wetgeving.

Ontlast de receptionist

De receptionist kan zich concentreren op de kerntaken en meer als een gastheer/vrouw gedragen.

Overzicht

Real-time online overzicht van wie er in het gebouw is of is geweest.

Sms/e-mail notificatie

Sneller ontvangst van de gastheer dankzij een directe sms of e-mail notificatie.

Eigen ontwerp

Logo, kleuren, teksten en invoervelden kunnen aangepast worden in een eigen huisstijl.

Diverse integraties

Active directory en Gobright Room Booking.

Meerdere talen

Standaard in Engels en Nederlands . Andere talen op aanvraag.

Aanvullend Naambadge printen: Voor de herkenbaarheid van bezoekers
Vergroot de herkenbaarheid van je bezoekers in het gebouw met een professionele naambadge. Print de badges in eigen stijl met bedrijfslogo en kleuren. Na de eerste registratie is het heel gemakkelijk om in het vervolg in en uit te checken door de QR-code op de badge te scannen.

Onze Visie: Eén gebruiksvriendelijk platform
GoBright creëert beschikbaarheid en ondersteunt werknemers met drie toegankelijke oplossingen voor vergader-, werk- en bezoekersbeheer. Zodat ze hun werk slimmer, plezieriger en efficiënter kunnen doen. We geven organisaties de kans om nieuwe manieren van werken succesvol te ontwikkelen. Want als hun werknemers op een eenvoudige en snelle manier zelf beschikbaarheid kunnen creëren, zullen ze deze oplossingen als vanzelf gaan gebruiken. Gebruiksdata zal hierdoor completer en betrouwbaarder zijn. Data die gebruikt kan worden om beter aan te sturen en te controleren, efficiënter gebruik te maken van ruimtes en werkplekken en kosten en energie te besparen.

GoBright is een Nederlandse organisatie, opgericht in 2016 en onderdeel uitmakend van Lumen Vera Holding. Onze oplossingen worden door eigen programmeurs uitgedacht en ontwikkeld. We opereren internationaal en maken gebruik van een uitgebreid en vakkundig resellerkanaal. Onze focus richt zich op kantoor- en projectinrichters en AV- en IT-resellers. 

Technologie maakt het mogelijk, GoBright maakt het beschikbaar

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Neem contact op

    Ik wil graag een afspraak maken!