Legamaster Airserver | SKO
Sluiten

Legamaster Airserver

SKO Printing & AV biedt professionele presentatiemiddelen voor elke situatie. Bevorder de samenwerking tijdens vergaderingen en meetings met de Legamaster Airserver.

Laptop? Tablet? Smartphone? Geen probleem!
De geheel nieuwe Legamaster AirServer brengt je de meest vloeiende en krachtige screen mirroring ervaring ooit. Deel eenvoudig en snel de inhoud van je mobile devices, in hoge resolutie, op een groot scherm. Het verbinden van nieuwe apparaten is uiterst eenvoudig, waardoor het de ideale oplossing is voor elke vergaderruimte of klaslokaal. Presenteren is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest!

Wil je alle voordelen ervaren binnen jouw organisatie? Probeer de Legamaster AirServer een maand gratis uit én maak kans op een iPad!

Vraag proefversie aan
Wij dagen je uit om te laten zien hoe snel je de Legamaster Airserver proefversie aan de praat krijgen. We vragen je om een foto en/of video te delen via social media met het gebruik van de hashtag #SKOchallenge. Het meest originele bericht ontvangt van ons de iPad!

 • Geen rommelige kabels
 • Geen technische haperingen: altijd een optimale resolutie
 • Geen installatie
 • Sluit gewoon je apparaat aan en start met presenteren

 

Creëer in een handomdraai een doeltreffende  presentatieruimte

Gesproken woorden worden niet altijd gehoord, de boodschap wordt slechts gedeeltelijk overgebracht. Hoe meer jouw zintuigen worden geprikkeld, hoe beter je de woorden onthoudt. Daarom is een goed opgestelde conferentie-, vergader- of kantoorruimte een beslissende succesfactor voor jouw bijeenkomst.

 

Nieuwsgierig? Wij gebruiken het systeem zelf in ons inspiratiecentrum te Oldenzaal. Proof of concept noemen we dat! 

 

Gebruikgemak

Zowel de hardware als software is speciaal ontwikkeld om al uw apparaten te spiegelen (mirroring) naar een groot, centraal scherm op de eenvoudigste en meest stabiele manier. Er is geen extra hardware nodig, er hoeven geen apps te worden geïnstalleerd. De Legamaster AirServer is een plug en play oplossing.

Samenwerken

Het is mogelijk om meerdere gelijktijdige verbindingen op te zetten, waardoor het voor studenten of collega’s mogelijk is om hun ideeën te delen en samen te werken met de rest van de mensen in dezelfde ruimte. Door de draadloze verbinding heeft iedereen volledige bewegingsvrijheid zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Beschrijving

 • Legamaster AirServer Connect biedt de snelste en eenvoudigste manier om uw scherm te delen. Geen apps of aanvullende hardware nodig
 • De aangepaste Intel NUC-hardware biedt de mogelijkheid om in 4K met 60 fps te streamen
 • De ondersteunde AirPlay-, Miracast- en Google Cast-protocollen maken dit een universele oplossing, geschikt voor alle apparaten. Van Mac tot Android en van Windows tot Chrome OS, Legamaster AirServer voorziet in al uw behoeften
 • Het geïntegreerde gastnetwerk garandeert dat iedereen verbinding kan maken, zelfs personen die niet op het netwerk van het bedrijf of de school zijn aangesloten

 

 • Legamaster AirServer Connect houdt uw netwerken veilig. Beheerders kunnen bevoegdheden instellen voor gebruikers die casten of streamen en zo een gesloten systeem aanbieden of gebruikers toegang tot het internet en LAN geven
 • Omdat Legamaster AirServer Connect een dedicated apparaat is, draaien er nooit processen of andere softwareprogramma's op de achtergrond. Het systeem blijft net zo snel en veilig als het was toen het voor het eerst uit de doos gehaald werd


Onze Printing & AV divisie helpt je graag met overige AV-oplossingen als narrowcasting, draadloos presenteren, de digitale receptie en een online reserveringssysteem voor vergaderruimtes.

Bekijk onze Printing & AV diensten >>

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Neem contact op

  Legamaster proefversie aanvragen