Touchscreen | SKO
Sluiten

Touchscreen

Onze interactieve schermen (touchscreens) zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn geschikt voor uw vergaderruimte, conferenceroom of klaslokaal. De schermen hebben een heldere resolutie en maken gebruik van zeer responsieve touchscreen technologie.

We merken dat technologie soms in de weg kan zitten. Daarom leveren we oplossingen en applicaties die onze interactieve schermen eenvoudig en intuïtief maken. Alleen een snelle kennismaking is er nodig om aan de slag te gaan met creëren, communiceren en samenwerken.

Breng uw boodschap over en leg ideeën vast met uw vingers of met één van de schermpennen. Profiteer van de nauwkeurigheid en de hoge reactiesnelheid van onze touchscreens. Breng mensen samen met hoogwaardige (video)conferenties; trek de aandacht met instore signage oplossingen. Wat de uitdaging ook is, er is altijd een interactief scherm die aan uw eisen voldoet.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Afspraak maken

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.
Neem contact op

Ik wil graag een afspraak maken!