Vergaderruimtes reserveren | SKO
Sluiten

Vergaderruimtes reserveren

Controleer in één oogopslag de beschikbaarheid van een ruimte en boek deze binnen enkele seconden. Met GoBright Room Booking kunt u zeer eenvoudig een beschikbare en passende ruimte zoeken en reserveren.

GoBright Room Booking helpt eenvoudig, snel en effectief bij de optimale benutting van alle ruimtes. Het zoeken naar een geschikte ruimte, onnodig leegstaande ruimtes, verstoringen tijdens een vergadering en dubbele boekingen is dankzij Room Booking verleden tijd. De GoBright Room Booking app is dé perfecte aanvulling op de Room Manager. Het is je persoonlijke, mobiele vergader assistent. Zoek, vind en reserveer een ruimte vanaf je mobiele device, altijd en overal vandaan. De app stuurt een herinneringsnotificatie als de reservering bijna voorbij is. Met de mogelijkheid om, indien mogelijk, direct te verlengen.

Online portal

Alle reserveringsfunctionaliteit in één overzichtelijk en gebruiksvriendelijk platform.

Verscheidene integraties

Exchange, outlook. Office 365, google, active directory en fmis-systemen.

Smart app

Zoek, vind en reserveer direct een ruimte, altijd en overal.

Overzichtelijke analyses

Verschillende tijdschema’s, no-shows en bezettingsgraadstatistieken.

Meerdere talen

Standaard in Engels en Nederlands. Andere talen op aanvraag.

Eenvoudige installatie

Geen ingewikkelde software installatie nodig, operationeel binnen één dag.

Trendy ruimte display

Past goed bij elke ruimte en eenvoudig te monteren op een muur of glas.

Twee gratis lay-outs

Kies één van de twee gratis lay-outs op het display.

Aanvullend Wayfinding: De wegwijzer door het gebouw
GoBright Wayfinding toont de actuele bezetting van alle ruimtes in één overzicht. Er wordt ook getoond in welke richting de ruimtes zich bevinden en welke eerstkomende vergaderingen er gepland staan. Klanten, gasten en bezoekers vinden hierdoor snel en eenvoudig hun weg door het gebouw.

Aanvullend ruimte detectie: geen onbezette geboekte ruimtes
GoBright Room Detection maakt het MEET Concept nog intelligenter. Een slimme sensor detecteert bewegingen. Als de sensor deze niet detecteert binnen de ingestelde tijdstermijn, wordt de reservering geannuleerd. Als automatische bezettingsdetectie gebruikt wordt, is zelfs direct reserveren niet noodzakelijk.

Aanvullend catering & service: vergaderen is meer dan alleen praten
Koffie, thee en water zijn een welkome aanvulling tijdens een vergadering. Of een smakelijke lunch tijdens de pauze. Er kan behoefte zijn aan bijvoorbeeld een draadloze audioset of tweede presentatiescherm. Met GoBright Catering & Services is het mogelijk om alle benodigde randzaken voor, tijdens en na een vergadering te reserveren.

Aanvullend Control: Creëer je persoonlijke assistent
De tijd vliegt, zelfs tijdens vergaderingen. Plots zijn de volgende gebruikers in de vergaderruimte om het te gebruiken. Herkenbaar? GoBright Control laat in één oogopslag zien hoe lang de vergaderruimte is gereserveerd, zodat u de reservering kunt verlengen of de vergadering op tijd kunt beëindigen.

Onze Visie: Eén gebruiksvriendelijk platform
GoBright creëert beschikbaarheid en ondersteunt werknemers met drie toegankelijke oplossingen voor vergader-, werk- en bezoekersbeheer. Zodat ze hun werk slimmer, plezieriger en efficiënter kunnen doen. We geven organisaties de kans om nieuwe manieren van werken succesvol te ontwikkelen. Want als hun werknemers op een eenvoudige en snelle manier zelf beschikbaarheid kunnen creëren, zullen ze deze oplossingen als vanzelf gaan gebruiken. Gebruiksdata zal hierdoor completer en betrouwbaarder zijn. Data die gebruikt kan worden om beter aan te sturen en te controleren, efficiënter gebruik te maken van ruimtes en werkplekken en kosten en energie te besparen.          

GoBright is een Nederlandse organisatie, opgericht in 2016 en onderdeel uitmakend van Lumen Vera Holding. Onze oplossingen worden door eigen programmeurs uitgedacht en ontwikkeld. We opereren internationaal en maken gebruik van een uitgebreid en vakkundig resellerkanaal. Onze focus richt zich op kantoor- en projectinrichters en AV- en IT-resellers.

 

Technologie maakt het mogelijk, GoBright maakt het beschikbaar

 

Wilt u meer informatie over GoBright Room Booking ontvangen?

Afspraak maken

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Neem contact op

    Ik wil graag een afspraak maken!