Duurzaamheid & MVO | SKO
Sluiten

Duurzaamheid & MVO

Bij SKO staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Ook op het gebied van Printing worden partners geselecteerd die streven naar het hoogste niveau om ons milieu te beschermen en de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en maatschappij te beschermen en bevorderen.

Circulatie van papier en verbruiksmaterialen

Relaties van SKO hebben de mogelijkheid de verbruiksmaterialen te retourneren naar SKO zodat wij ervoor zorgen dat deze op een verantwoorde wijze worden hergebruikt of gerecycled. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om al uw (kantoor)papier af te voeren in containers. Dit papier wordt vervolgens ingezet voor de productie van hygiëne- en kantoorpapier. Deze papierproducten kunt u vervolgens weer bij ons inkopen.

Second life

Met onze eigen afdeling Service & Support zijn wij in staat om print- en scanapparatuur een tweede leven te geven. Alle ‘Second Life’ apparatuur van SKO wordt gedemonteerd, schoongemaakt en gereviseerd. De nieuwe gebruiker kan op deze manier genieten van hoogwaardig print- en scanapparatuur tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag een afspraak bij u op locatie of in onze showroom? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Afspraak maken

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Neem contact op

    Ik wil graag een afspraak maken!