Hardware | SKO
Sluiten

Hardware

Wij zijn de servicepartner van Sharp, Xerox en Lexmark in Oost Nederland. Als servicepartner garanderen wij u de beste en nieuwste producten voor een goede prijs, snelle levering en een goede service in eigen beheer.

Om uw informatiestromen te optimaliseren analyseren wij uw processen, brengen wij uw behoeftes in kaart en adviseren wij u zo breed mogelijk waarbij wij op zoek gaan naar de beste performance voor de beste prijs. Wij adviseren u graag over het formaat (A0 tot A6), de afwerkmogelijkheden (nieten en perforeren), de samenwerking met uw softwarepakketten en eventuele centralisering van uw apparatuur.

Second life

Met onze eigen afdeling Service & Support zijn wij in staat om print- en scanapparatuur een tweede leven te geven. Alle ‘Second Life’ apparatuur van SKO wordt gedemonteerd, schoongemaakt en gereviseerd. De nieuwe gebruiker kan op deze manier genieten van hoogwaardig print- en scanapparatuur tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag een afspraak bij u op locatie of in onze showroom? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Afspraak maken

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Neem contact op

    Ik wil graag een afspraak maken!