Service | SKO
Sluiten

Service

Onze eigen serviceteam met ervaren Service Engineers bieden u snelle service en optimale dienstverlening. Voor het leveren en installeren van nieuwe of second life machines, onderhoud en service van uw machine, verzorgen van de verhuizing van uw machine; ons Serviceteam staat graag voor u klaar.

Managed Print Services

Met het SKO Managed Print Services (MPS) systeem nemen wij u het beheer uit handen door op afstand alle apparatuur te monitoren. Uw tellerstanden worden automatisch uitgelezen en verwerkt, de status van uw multifunctional wordt real time uitgelezen zodat wij snel ter plekke zijn voor het verhelpen van een eventuele storing en nieuwe toners sturen wij automatisch toe voordat uw oude toners leeg zijn.

Het SKO MPS systeem is merkonafhankelijk en daarmee zijn we in staat uw volledige printerpark te managen, van printers tot multifunctionals. Ook voor de systemen die u niet bij SKO heeft afgenomen. Voor elk bedrijf is het hiermee dus mogelijk de printprocessen te optimaliseren.

SKO-IT

Uw afdruk- en scanapparatuur is een belangrijk onderdeel van uw IT infrastructuur. Met SKO-IT zijn we in staat uw apparatuur inclusief bijbehorende software optimaal te integreren in uw netwerk en de software af te stemmen op uw werkprocessen met als doel optimale efficiëntie en effectiviteit.

Bezoek SKO-IT voor onze IT oplossingen.

Maakt u nog geen gebruik van het SKO MPS systeem? Maak snel een afspraak!

Afspraak maken

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Neem contact op

    Ik wil graag een afspraak maken!