Solutions | SKO
Sluiten

Solutions

Solutions zijn een onmisbaar onderdeel geworden bij het inrichten van een afdruk- en scaninfrastructuur. Denk hierbij aan onderstaande software componenten.

Follow Me

Met Follow Me kunnen organisaties de afdruk- en kopieertaken van gebruikers registreren, controleren en eventueel aanrekenen. De implementatie van een oplossing reduceert verspilling van papier en toner, verlaagt kosten, vermindert de milieueffecten van het papierverbruik door uw organisatie en geeft zowel gebruikers als afdelingen meer verantwoordelijkheid.

Mobiel Printen

Het gebruik van zakelijke applicaties op mobiele apparaten neemt toe. Daardoor neemt automatisch de wens om eenvoudig (plaats- en tijdonafhankelijk) vanaf mobiele apparaten te printen toe. Wij bieden u een universele oplossing voor Mobiel printen, Cloud printen, Follow me en Beveiligd printen. Met mobiel printen kunnen uw gebruikers printen vanaf hun eigen laptop, pc, tablet en smartphone.

Automatische factuurverwerking

Bij veel bedrijven worden inkoopfacturen handmatig verwerkt. Dit is een proces dat veel tijd en aandacht vraagt van de medewerkers op de administratie. Facturen worden handmatig geboekt en ter controlering en accordering voorgelegd aan de budgethouders, waarna de facturen verdwijnen in een archief. Niet alleen is dit handmatige proces een tijdrovende bezigheid, het is ook erg foutgevoelig. Facturen kunnen kwijt raken en kostbare archiefruimte wordt in beslag genomen. Door inkomende facturen geautomatiseerd te verwerken snijdt u tijdrovende en kostbare handelingen uit het verwerkingsproces en heeft u altijd inzage in uw administratie.

Workflow Scannen

Met scansoftware bepaalt u zelf welke werkprocessen u wilt automatiseren. Deze software stelt u in staat belangrijke data uit het gescande bestand te halen en deze te gebruiken voor het bepalen van de bestandslocatie, het creëren van de bestandsnaam of het automatisch wegschrijven in uw ERP of CRM pakket.

Voor geautomatiseerde en gestructureerde dossiervorming kunt u kiezen voor barcode scannen en/of Zone OCR toepassen. De barcode wordt door het scanpakket gelezen, dan volgt de eventuele bewerking en wordt het document direct op de juiste plek binnen uw bedrijfssoftware of binnen uw document management systeem gezet.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag een afspraak bij u op locatie of in onze showroom? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Afspraak maken

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Neem contact op

    Ik wil graag een afspraak maken!