SKO Projectinrichting | De partner voor Advies en Realisatie | SKO.nl
Sluiten

Projectinrichting

Dienstverlening staat bij SKO hoog in het vaandel. Ook als het gaat om projectinrichting is dit voor ons de belangrijke pijler. Gedurende het hele traject houden wij u op de hoogte omtrent de stand van zaken. Of het nu gaat om gesprekken in het voortraject, het maken van tekeningen of kleurvoorstellen, het proefplaatsen van meubilair, wij helpen u graag.

Wij zijn in verschillende branches actief. Op onze referentiepagina vindt u een greep uit onze afgeronde overheid, zorg en onderwijs projecten en daarnaast diverse projecten in de zakelijke markt.

Multidisciplinaire aanpak projectinrichting

De wereld van projectinrichting bevindt zich, vergeleken met ongeveer tien jaar geleden, op een compleet ander niveau. Het gaat verder dan interieuradvies en het simpelweg plaatsen van kantoormeubelen of vergadertafels. Organisaties veranderen steeds sneller, medewerkers worden veeleisender en de klanten verwachten betere producten en prestaties. Het smeden van al deze factoren tot een optimaal geheel, vereist een multidisciplinaire benadering.

Aansprekende voorstellen

SKO werkt veelvuldig samen met externe (interieur-)architecten, adviesbureaus, facilitaire specialisten en andere erkende vakmensen.
 Uiteraard beschikken wij ook zelf over een breed en creatief team, dat op conceptmatige wijze al uw wensen en eisen kan vertalen naar aansprekende voorstellen. Deze voorstellen worden ondersteund door presentaties, moodboards, kleurvoorstellen, indelingsvoorstellen en 3D-beelden. Uiteraard wordt dit continu getoetst aan uw budget.

Het eindresultaat

Wij vinden het belangrijk dat het eindresultaat aansprekend is en dat het prikkelt en stimuleert. Mensen die er in moeten werken en verblijven willen zich prettig en op hun gemak voelen. Toegepast projectmeubilair is van de hoogste kwaliteit en wij passen hierbij bijzondere producten toe, die hun kracht ontlenen aan het tijdloze of bijzondere ontwerp. Dat is veelal van de hand van bekende ontwerpers.

Maak een afspraak

Meer informatie over onze diensten vindt u op onze pagina dienstverlening.
Voor kantoormeubilair en kantoorartikelen kunt u terecht op onze webwinkel SKO-Online

 

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Neem contact op

    Ik wil graag een afspraak maken!