Zorg & Onderwijs | SKO | Inrichting en herinrichting van projecten
Sluiten

Zorg & Onderwijs

Functioneel, maar met een sterke hang naar mooi, eigentijds en vooral ook flexibel. Dat zijn de kernwaarden die de afdeling Zorg & Onderwijs voor ogen houdt bij inrichting- en herinrichtingsprojecten. Als projectinrichters hebben wij ruime ervaring in verzorging- en verpleeghuizen, penitentiaire inrichtingen, jeugdzorg, ziekenhuizen en het onderwijs.

Multidisciplinaire aanpak projectinrichting

Een onderwijsinstelling moet een plek zijn waar waar leerlingen en docenten graag samenkomen om te leren en te werken. Voor zorginstellingen geldt dat naast een prettig verblijf voor de cliënten of patiënten ook het werkplezier en welzijn van alle medewerkers een hoge prioriteit hebben, net als een gastvrije omgeving voor bezoekers. SKO brengt expertise uit verschillende sectoren samen in een multidisciplinaire aanpak om aan alle wensen te kunnen voldoen.

Aansprekend en flexibel eindresultaat

SKO werkt veelvuldig samen met externe (interieur-)architecten, adviesbureaus, facilitaire specialisten en andere erkende vakmensen.
Uiteraard beschikken wij ook zelf over een breed georiënteerd en creatief team, dat op conceptmatige wijze al uw wensen en eisen kan vertalen naar aansprekende voorstellen ondersteund door presentaties, moodboards, kleurvoorstellen, indelingsvoorstellen en 3D-beelden. We houden hierbij continu rekening met uw budget en de langere afschrijvingstermijn die vaak gehanteerd wordt. Uiteraard zoeken we in het ruimtelijk ontwerp de balans tussen enerzijds modern en multifunctioneel en anderzijds de flexibiliteit met het oog op de toekomst.

Voor meer informatie over onze dienstverlening kijkt u op de deze pagina.

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.