Sluiten
24.04.2018 | Categorie: Alle nieuwsberichten

Duurzame Design Days Twente bij SKO


De ontwikkelingen op het gebied van (samen)werken, presenteren, verkopen en dienstverlening gaan sneller dan ooit. SKO wil je graag meenemen in deze ontwikkelingen en organiseert daarom de Duurzame Design Days Twente op 16 en 17 mei. 

Beide dagen staan in het teken van:

  • Het Nieuwe Werken.
  • Circulair inrichten bij de overheid.
  • Duurzaam omgaan met je belangrijkste kapitaal: de medewerker.
  • Duurzaam bouwen: hoe doe je dat?
  • De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AV: te zien in ons inspiratiecentrum.
  • Welke invloed beplanting heeft op de kantooromgeving.

Op donderdag 17 mei komen een aantal partijen (Kienhuis Hoving, Betekeniseconomie Twente, Gemeente Enschede, Reinteninfra) spreken over diverse topics, waaronder betekenisvol ondernemen: een andere kijk op het runnen van een bedrijf.

Meld je aan voor de Duurzame Design Days Twente bij SKO!

Aanmelden

Programma woensdag 16 mei
Opening: 14:00 

Op 16 mei ben je van harte welkom om ons vernieuwde inspiratiecentrum te bewonderen, waar we onder andere het room-in-room concept presenteren. Met de IGLOO van Holmris kan een unieke afgesloten werkplek worden gecreëerd in een open werkomgeving. Het room-in-room concept is ideaal voor meerdere individuele werkplekken, vergaderingen en werken in teamverband.

igloo

Positieve effecten van kantoorbeplanting 
Bij de inrichting van een nieuw pand of bij de renovatie van een bestaand pand wordt steeds meer rekening gehouden met de ruimte voor kantoorbeplanting. Planten in het interieur hebben namelijk een positief effect op de werkplek. Planting Power biedt professionele oplossingen op het gebied van interieurbeplanting, of dit nu een kantoor, showroom, wachtruimte, entree of een andere interieurruimte is.

dsc_0907

Niet alleen de groene beleving is goed voor de gezondheid. Ook de biologische functie van planten is van niet te onderschatten belang. Zo zijn planten dag en nacht bezig om schadelijke stoffen uit de lucht te filteren. Fijnstof en vluchtige organische stoffen worden door de planten opgenomen en door de wortels van de planten verder afgebroken.

Bezoek ons inspiratiecentrum en aanschouw de laatste trends.

 

Programma donderdag 17 mei

Ontvangst: 14:00
Sprekers: 14:30 - 16:45


Gemeente Enschede (14:30 tot 15:00)
Willem Pouwels, manager facilities en services van de Gemeente Enschede en Ruud Schoolderman, accountmanager/MT lid SKO, spreken over de verduurzaming van de werkplekken bij de gemeente Enschede. Zoveel mogelijk werkplekken van de Gemeente Enschede worden in de komende 10 jaar verduurzaamd door het gebruik van circulair meubilair.


Betekeniseconomie Twente (15:00 tot 15:30)
Kaj Morel van de Betekeniseconomie Twente komt vertellen over betekenisvol ondernemen.

Betekeniseconomie Twente stimuleert de transformatie en transitie naar een betekenisvolle samenleving in Twente. Ze geloven in een maatschappij waarin mensen zich bewust zijn van hun unieke talenten en drijfveren. Deze worden vervolgens ingezet om betekenisvoller te zijn voor anderen.

(V.l.n.r.: Willem Pouwels, Ruud Schoolderman, Kaj Morel, Yvonne Nijhuis, Maurice Beijk).

Kienhuis Hoving (15:45 tot 16:15)
Yvonne Nijhuis, advocaat bij Kienhuis Hoving, informeert over duurzame inzetbaarheid van medewerkers in arbeidsrechtelijk perspectief. Ook zal zij iets vertellen over de manier waarop zij in haar werk zelf invulling geeft aan duurzaam ondernemen.

Nijhuis is specialist gezondheidsrecht en arbeidsrecht en staat veelal zorginstellingen en individuele zorgaanbieders bij.

Reinteninfra (16:15 tot 16:45)
Maurice Beijk, waardemaker bij Reinteninfra, komt spreken over waardecreatie door duurzaam ondernemen. Duurzaamheid is een economische kans. Bedrijven die inzetten op duurzame ontwikkeling en innovatie presteren significant beter dan bedrijven die op dit punt achter blijven.

Het evenement wordt donderdag op feestelijke wijze afgesloten met een borrel en een hapje. Graag tot 16 en 17 mei bij de Duurzame Design Days Twente!

Meld je aan voor de Duurzame Design Days Twente bij SKO!

Aanmelden

Meer nieuws

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.




Neem contact op

[contact-form-7 404 "Not Found"]