Sluiten

Hoe fit is jouw organisatie?

Wij maken organisaties graag ‘Fitter by SKO’. Wij geloven namelijk in het beste uit jezelf halen; in je vrije tijd én tijdens kantooruren. Met de fitheidstest van SKO krijg je inzicht in de fitheid van je organisatie. 

Werk neemt een groot deel van je dagelijkse tijd in beslag en vaak is het lastig om ook op de werkvloer een gezonde leefstijl aan te houden. Dit zorgt er vaak voor dat werkgevers kampen met werknemers die niet altijd even fit of alert zijn. Fitte medewerkers zijn een aanwinst voor je bedrijf. Maar hoe weet je nu hoe fit je werknemers zijn? Met de fitheidstest van SKO krijg je inzicht in de fitheid van je organisatie.

Neem deel aan onze fitheidstest en zet met één spreekwoordelijke druk op de knop een gezonde leefstijl in gang binnen je organisatie.

Fitheidstest aanvragen

Fitheidstest_2

  • Beweegt iedereen voldoende?
  • Eet iedereen voldoende gezonde voeding?
  • Hoeveel uur brengt men zittend door?

Vragenlijst
Aan de hand van een vragenlijst met verschillende categorieën zoals de leefstijl, het lichamelijk werkvermogen, vitaliteit, herstelbehoefte en de kantooromgeving, ontvang je eenvoudig de resultaten in een overzicht. De uitkomst van de vragenlijst geeft mogelijke aandachtspunten waarop actie genomen kan worden om de vitaliteit te verhogen.

 

 


SKO_2

SKO_5
SKO_1

De test geeft een betrouwbaar beeld van de stand van zaken omtrent de gezondheid en conditie van je organisatie. Na afloop van de check volgt direct een uitslag en een leefstijladvies. Benieuwd welke gezonde vervolgstappen je kan nemen binnen je organisatie? Wij geven uiteraard graag advies op maat.

Fitheidstest aanvragen

Onze vragenlijst is volledig AVG-proof en wordt anoniem ingevuld.

 

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.
Neem contact op