Get Fitter by SKO | SKO Oldenzaal | Werkplek op maat
Sluiten

Get Fitter by SKO

Get Fitter by SKO: het beste uit je organisatie halen

SKO wil mensen binnen een organisatie in staat stellen om het beste uit zichzelf te halen. SKO doet dit door een inrichting te creëren die past bij het DNA van de organisatie. Dan voelen mensen zich er prettig en zijn ze tot meer in staat. Wij willen organisaties "Fitter by SKO" maken. "To fit" zien wij als een maatpak voor elke organisatie. Daarnaast staat fit voor stimuleren, duurzaamheid en "Fit for duty"; er klaar voor zijn uw werk optimaal te doen in een fijne omgeving.

Uniek servicemodel als totaalconcept voor een circulaire aanpak

SKO ontzorgt met oplossingen die verder gaan dan de inrichting van louter de werkplek. Wij richten ons op het verbeteren van de productiviteit en welzijn van de mensen. Wij helpen uw duurzaamheidsambities te realiseren. Dit doen we op een manier waarbij u simpelweg betaalt per werkplek. SKO combineert deze oplossingen in een uniek servicemodel. Hierin staan diensten, circulaire inrichting en betalen per werkplek centraal.

Proof of concept in ons inspiratiecentrum

Een nieuwe werkomgeving wordt niet vanaf papier gekocht. Die moet u eerst voelen, zien en beleven. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om meerdere proefopstellingen te ervaren in ons inspiratiecentrum in Oldenzaal. Onze medewerkers werken zelf ook dagelijks in deze dynamische werkomgeving, waardoor we iedere dag nieuwe producten en opstellingen ervaren. U bent van harte welkom om ons 'Get Fitter by SKO' concept te ervaren in ons inspiratiecentrum.

Meer weten?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.