Kantoorinrichting, kantoor inrichten? SKO helpt u graag!
Sluiten

Kantoorinrichting met de hulp van SKO?

Een kantoor inrichten om te stimuleren

Het is ontzettend belangrijk om bij uw kantoor een passende projectinrichting te vinden. Een juiste inrichting zorgt ervoor dat uw medewerkers zo effectief mogelijk aan het werk kunnen. Wanneer het om kantoorinrichting gaat is het verstandig een specialist in de arm te nemen, een bedrijf dat precies weet hoe dit het beste aangepakt kan worden. Een bedrijf die van uw dromen een ontwerp kan maken en uitvoeren. Een kantoor inrichten is (vaak) een uitdaging, het vraagt om een professionele aanpak die uitgebreid ontwikkeld moet worden door een expert als SKO. Een goede kantoorinrichting en bijbehorend kantoormeubilair stimuleert uw medewerkers om tot het beste resultaat te komen!

Kantoorinrichting voor het nieuwe werken

Tegenwoordig is het nieuwe werken, ook bekend als werk 2.0, de methode om uw medewerkers efficiënt en effectief te laten werken. Het gaat hier om eigen verantwoordelijkheid en het meer zelfstandig organiseren van de taken die uitgevoerd moeten worden. Mensen hebben ook niet meer echt een eigen plek om te werken, maar de werkplekken zijn flexibeler, het interieur en de indeling van de ruimtes moet hier op aansluiten. Daar komt bij dat tegenwoordig kantoren duurzaam ingericht moeten worden, er moet gebruik gemaakt worden van hergebruikte materialen en er moet zo min mogelijk afval geproduceerd worden. Het paperless office principe komt dan ook steeds vaker voor.

SKO kantoorinrichting - kantoor inrichten

Uw kantoor laten inrichten door SKO?

Wij zullen gezamenlijk met u en ons team uw wensen bespreken. Met oog voor de laatste trends en ook rekening houdend met uw eigen ideeën. U zal merken dat de creativiteit van ons team direct begint te borrelen en dat wij snel met een prachtig concept zullen komen. Uw dromen zijn hierin leidend, en wij zullen er met u voor zorgen dat uw kantoorinrichting perfect zal zijn. Naast het ontwerp kan SKO ook het ontwerp voor u realiseren, wij hebben over de afgelopen veertig jaar natuurlijk veel ervaring opgebouwd. Zo kunnen wij ook namens u de verhuizing naar het kantoor 2.0 realiseren. Op die manier heeft u dus maar één aanspreekpunt en zal u maar met één bedrijf van doen hebben. Mocht u nu meer inspiratie of ideeën willen opdoen, kom dan langs in ons inspiratiecentrum in Oldenzaal. Hier hebben wij over 2500 m2 legio ideeën uitgestald staan.

> Inspiratie op doen naar aanleiding van een aantal voorbeelden? Kijk gerust eens op onze Projecten pagina.

> Kantoor laten inrichten? Neem vrijblijvend contact op met SKO!

> Kantoorartikelen of meubilair bestellen? Bezoek onze webshop SKO-online.nl !

 

Meer nieuws

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.