Maatwerk - samen realiseren we de werkplek uit uw dromen | SKO
Sluiten

Maatwerk

Vanaf dat eerste moment denken wij met u mee en verrassen wij u met innovatieve oplossingen. Voor elke werkplek heeft SKO een perfecte oplossing. Of het nu gaat om de inrichting van uw kantoor, ziekenhuis of school, om kantoorartikelen, IT of kopieer- en printsystemen: wij maken uw werkplek compleet.

Uw droom samen realiseren

Onze aanpak is onze kracht: wij werken effectief, snel en daardoor kostenefficiënt. Ons team is creatief en innovatief en heeft grensverleggende ideeën. Vaak werken wij met toonaangevende architecten, huisvestingsadviseurs en andere vakspecialisten en met gerenommeerde merken. Samen werken wij aan de perfecte oplossing voor u.

Ontzorgen

Ons complete aanbod houdt in dat wij alles voor onze rekening nemen en u volledig kunnen ontzorgen. Of het nu gaat om het leveren van kantoorartikelen, om het monteren of verhuizen van meubels en apparatuur of om het installeren van hardware - ons professionele serviceteam staat voor u klaar. Ook voor kabelbeheer, service, onderhoud en reparaties kunt u te allen tijde bij ons terecht. Wij doen u een hoogwaardig en compleet aanbod, passend bij de manier van werken binnen uw organisatie

Laat u inspireren op het gebied van duurzaamheid, innovatie en onze visie op Het Nieuwe Werken in ons Inspiratiecentrum te Oldenzaal!

Naar het inspiratiecentrum

Bewaren

Bewaren

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Neem contact op

Ik wil graag een afspraak maken!