SKO laat de betekeniseconomie werken | SKO
Sluiten

SKO laat de betekeniseconomie werken

Met onze belofte Get Fitter by SKO en ons MVO beleid zetten wij ons in voor een gezonde en duurzame wereld. Dat is voor ons nog niet genoeg; we willen een stap verder gaan.

Wij geloven dat het nodig is om vanuit andere zakelijke principes te ondernemen, de principes van de betekeniseconomie. In de betekeniseconomie zoeken we steeds de balans tussen wat goed is voor ons als persoon en bedrijf en wat goed is voor het grote geheel en het algemeen belang dient. Economische afwegingen zijn daarbij belangrijk, maar niet allesbepalend zoals nu vaak het geval is.

Bij SKO geven we praktisch invulling aan de betekeniseconomie door voor elk van de uitgangspunten te onderzoeken hoever we daarin willen en kunnen gaan. Ook zoeken we uit aan welke van de Sustainable Development Goals we kunnen bijdragen met ons bedrijf. 

  • Meer over de Stichting Betekeniseconomie in Twente die zich inzet om de transformatie en transitie naar een betekenisvolle samenleving in Twente te stimuleren. SKO is ambassadeur van deze stichting.

Wil je weten hoe wij dit doen, neem dan contact met ons op.
We delen onze ervaringen graag.

Maak een afspraak

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Neem contact op