Sluiten

Certificeringen en samenwerkingen

SKO is partner van MVO Nederland

Als partner van MVO Nederland zijn wij onderdeel van een groeiend netwerk van ruim 2.000 bedrijven en organisaties. Samen werken wij aan een duurzamer bedrijfsleven. Of het nu gaat om energiebesparing, hergebruik van grondstoffen of de inzetbaarheid van mensen met een arbeidsbeperking, elke partner levert een bijdrage. We zijn er trots op dat we hieraan bij mogen dragen.

SKO is ISO 14001 gecertificeerd

ISO 14001 is de internationaal geaccepteerde standaard met eisen voor een milieumanagementsysteem, ontwikkeld door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie. Het milieumanagementsysteem wordt bij organisaties gebruikt om een passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering van dit beleid te borgen.

SKO is ISO 9001 gecertificeerd

De organisatie ISO (Genève) staat in voor het opstellen en beheren van duizenden verschillende normen. De meeste hiervan zijn productgericht, maar enkele normen slaan op generieke managementsystemen. Verreweg de bekendste is ISO 9001, de internationale norm op het gebied van kwaliteitsmanagementsystemen.

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.