Social Fairness | SKO
Sluiten

Social Fairness

Zorg voor materialen en mens

Duurzaamheid en circulariteit beziet SKO in haar volledigheid. Dit betekent voor ons dat ook de arbeidskracht van mensen als resource gezien dient te worden. Dit brengt de consequentie met zich mee, dat vanuit circulair handelen niet alleen het gebruik van hoogwaardige materialen, maar ook de hoogwaardige behandeling van mensen centraal staat. Dat betekent voor ons bij verantwoord ondernemen een duurzaam inkoopbeleid en ketenverantwoordelijkheid. Daarvoor is het van belang dat de herkomst en de wijze van productie bekend is en voldoet aan de maatschappelijke normen en waarden. We noemen dit Social Fairness.

Social Return

Binnen de directe invloedssfeer van SKO zetten we in onze Duurzaamheidsstraat mensen in met afstand tot de arbeidsmarkt en werken we samen met de sociale werkvoorzieningsbedrijven. SKO biedt daarom projecten altijd een gegarandeerde Social Return. Deze berekenen en valideren we met de door de overheid opgestelde Bouwblokken-methode.

 

 

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.