De Lage Landen Finance | SKO
Sluiten

De Lage Landen Finance

Dit project betrof de revitalisatie van het bestaande hoofdkantoor van De Lage Landen in Eindhoven waarbij deze geschikt is gemaakt voor Het Nieuwe Werken en dus een activiteitgerelateerde werkomgeving. Dit is in een drietal fases gebeurd, waarbij elke fase zijn eigen specifieke invulling had richting HNW. Daarbij is ook aandacht geweest voor een diversiteit aan soorten werkplekken, naast de steeds terugkerende standaard werkplekken. De Lage Landen heeft SKO de opdracht gegund doordat we de meest marktconforme aanbieding hadden gemaakt. Daarnaast beschikken wij over een zeer groot assortiment aan merken en producten waardoor we goed in staat waren de grote diversiteit aan gewenste items inzake HNW in te vullen. Zowel op kwalitatief, esthetisch als duurzaamheidsgebied. De Lage Landen heeft bij vele producten ook specifieke wensen gehad mbt integratie van technieken in bv de ‘control room’, maar ook boardrooms en alle vergaderkamers. Ook is er voor het hele project cable management uitgevoerd door ons.

Naast het leveren, installeren en gebruiksklaar opstellen van alle producten voor de nieuwe inrichting was een belangrijk onderdeel van de opdracht ook het uitvoeren van projectmanagement. Hierbij zijn structureel diverse overlegvormen geweest met de opdrachtgever en andere belanghebbenden (interieurarchitect, projectleider bouw, etc.) om tot de juiste keuzes te komen, maar ook kritisch het budget te monitoren. In de opdracht zijn ook afspraken gemaakt over het uitvoeren van werkplekinstructies, eventuele services en garantiebepalingen. Hiervoor is een specifiek handboek voor DLL en onszelf opgesteld.

De korte lijnen worden gegarandeerd doordat de projectadviseur de eerste lijns aanspreekpunt is in dit soort projecten. Doordat er in projectteams wordt gewerkt met vaste aanspreekpunten op de binnendienst en de inkoop/logistieke afdeling, zal er altijd snel gereageerd worden. De Lage Landen is een grote organisatie waardoor (bij dit soort organisaties in het algemeen) goed integraal kan worden meegedacht bij allerlei vraagstukken.

Bekijk alle projecten

Details

Oplevering

Januari 2013

Architect

De samenwerkingspartner

Thema's

Partners

Grafisch en interieurontwerp, Same-d

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.