For Farmers | SKO
Sluiten

For Farmers

Forfarmers is de afgelopen jaren door meerdere overnames flink gegroeid en is door heel Nederland met kantoren en productielocaties gevestigd. Door deze ontwikkelingen zijn er veel meer mensen op het hoofdkantoor in Lochem komen werken, waardoor de huidige werkomgeving niet meer voldeed. Adviesbureau Arcadis heeft hiervoor een plan uitgewerkt waardoor Forfarmers de groeiambities verder vorm kan geven. Dit heeft geresulteerd in een tender waarbij het meubilair in de markt is gezet. SKO heeft dit traject succesvol doorlopen en de hele nieuwe inrichting verzorgd. Hierdoor wordt er nu veel efficiënter gewerkt en ook beter gebruik gemaakt van de beschikbare m2.

Van bedrijfskantine naar multifunctioneel werkrestaurant
Een bijzonder traject binnen het ForFarmers-project was de herinrichting van de kantine naar een multifuctioneel werkrestaurant. De oude kantine voldeed niet meer aan de wensen en eisen van deze tijd. De mogelijkheden van de ruimte werden onvoldoende benut.  En dat terwijl er door een groeiend aantal mensen bij ForFarmers echt behoefte was aan een plek om te ontmoeten, te overleggen én te eten. Helemaal volgens de ideeën van Het Nieuwe Werken.
In een bouwteam onder leiding van Arcadis en naar ontwerp van interieurarchitectenbureau KT71.com heeft SKO de transitie mede mogelijk gemaakt. De vierpoots tafels en eenvoudige stapelstoelen hebben ruimte gemaakt voor esthetische, duurzame producten en veel natuurlijke materialen. De ruimte straalt openheid uit en het verfrissende design sluit aan op de identiteit van ForFarmers. En met een vernieuwd cateringconcept binnen de muren is het een plek geworden waar levendigheid heerst en een continue dynamiek van etende, werkende en ontmoetende mensen.

Bekijk alle projecten

Details

Oplevering

2013-2014

Architect

KT71.com, Studio SKO

Partners

Arcadis

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.