Gemeente Hardenberg | SKO
Sluiten

Gemeente Hardenberg

In 2012 verleende de gemeente Hardenberg SKO BV de opdracht om het interieur te realiseren voor de raadszaal, trouwzaal, vergadercentrum, restaurant en overige publieke ontmoetingsgebieden van het stadhuis. Dit alles onder architectuur van OTH. Het gemeentehuis van Hardenberg is bij oplevering het duurzaamste van Nederland. Dit is onder andere door materiaal, kleur en ontwerp terug te zien aan binnen- en buitenzijde van het gebouw.

In het nieuwe gemeentehuis wordt volgens de principes van de Hardenbergse Manier van Werken gewerkt. Het ontmoeten, activiteit gerelateerde werkplekken (kies die werkzone/plek die past bij het werk dat je gaat doen) en multifunctioneel ruimtegebruik staan hierbij centraal. De inrichting is voorzien van modern instelbaar meubilair met goede ICT en AV-voorzieningen welke het activiteit gerelateerd werken optimaal faciliteert. Kwaliteitseisen binnen de aanbesteding waren o.a.: Degelijk, goed en slim vormgegeven producten met een functioneel goed gebruiksgemak, met name voor meubilair van de werk- en vergaderruimten. Kortom alles dient van een goed kwaliteitsniveau te zijn waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Duurzaamheid niet alleen in de opbouw en samenstelling van de meubels, maar bovenal ook in de vormgeving vraagt dit om een uitstraling welke tijdloos is.

Ruimtes ingericht:
Raad- en Trouwzaal
B&W Kamers
Vergaderzones
Restaurant/ plaza

Dienstverlening door SKO:
Advies inrichting Raadzaal/ B&W vleugel/ Trouwzaal/ Vergadercentrum
Plaatsing en montage meubilair met eigen mensen en middelen
Uitvoering cable management

Projectkenmerken:
Inrichting van (bij oplevering) meest duurzame gemeentehuis van Nederland

Bekijk alle projecten

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.