Gezondheidscentrum Bronovo | SKO
Sluiten

Gezondheidscentrum Bronovo

Bronovo Gezondheidscentrum Wassenaar is een onderdeel van Haaglanden Medisch Centrum en levert een compleet zorgaanbod van huisarts tot ouderenzorg. Bronovo Gezondheidscentrum Wassenaar is een geïntegreerd eerste- en tweedelijnscentrum. Dat wil zeggen dat zowel zorgverleners zoals huisartsen, fysiotherapeuten, psychologen en tandartsen spreekuur houden, alsook de medisch specialisten van Bronovo. Ook is er een servicepunt voor bloedprikken in het centrum.

Alle gebruikers verbinden

De basis van de opdracht was het creëren van verbinding tussen de verschillende disciplines en gebruikers van het gebouw. Tegelijkertijd wilde de opdrachtgever een duidelijke en uniforme identiteit neerzetten zodat iedereen zich overal thuis voelt en er een warm, rustig en overzichtelijk healing environment ontstaat.

Keuze voor SKO

Haaglanden Medisch Centrum heeft bewust voor SKO gekozen omdat de Get Fitter by SKO filosofie een goed antwoord is op de wens om op een duurzame manier ontzorgd te worden. Het servicemodel van SKO voorziet in een duurzame inzet van producten, materialen en onderhoudstoepassingen en -afspraken waardoor de investering in het interieur op de lange termijn overzichtelijk en beheersbaar is.

Bekijk alle projecten

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.