Hogeschool van Amsterdam | SKO
Sluiten

Hogeschool van Amsterdam

Uitwisseling van kennis en ervaring en de kruisbestuiving met verschillende vakgebieden zijn belangrijke kenmerken van de campus van de Hogeschool van Amsterdam. Het nieuwe Mauritshuis is daarvan een goed voorbeeld. SKO heeft in nauwe samenwerking met de architect de inrichting verzorgd van het gebouw. Het zwaartepunt lag daarbij op het inrichten van flexibele werkplekken, kantoren, vergaderruimtes en studieplekken. Tevens heeft SKO het cablemanagement voor haar rekening genomen.

Een dynamische omgeving

Het Mauritshuis biedt studenten en medewerkers van de hogeschool een dynamische leer- en werkomgeving op een evenzo dynamische stadslocatie. De hogeschool vindt het belangrijk om aan te sluiten bij de omgeving en de samenleving. In het interieur komt dat tot uiting door de toepassing van duurzame producten en een transparante en uiterst flexibele indeling van het gebouw.

Keuze voor SKO

Hogeschool van Amsterdam heeft bewust voor SKO gekozen omdat de Get Fitter by SKO filosofie naadloos aansluit bij de toekomstvisie van de hogeschool. Het servicemodel van SKO voorziet in een duurzame inzet van producten, materialen en onderhoudstoepassingen en –afspraken waardoor de investering in het interieur op de lange termijn overzichtelijk en beheersbaar is.

Partners in circulair en duurzaam meubilair

Hogeschool van Amsterdam is ingericht met onder andere producten van Vepa, Hay en Vitra. Deze fabrikanten investeren graag in duurzame en doordachte interieuroplossingen en hebben allen een duidelijke visie op duurzaam, circulair en innovatief inrichten.

Bekijk alle projecten

Details

Thema's

,

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.