Insight Amsterdam | SKO
Sluiten

Insight Amsterdam

Insight Nederland is een toonaangevende leverancier van IT-producten en services. Het bedrijf heeft kantoren over de hele wereld. SKO Projectinrichting heeft het kantoor van Insight in Amsterdam ingericht en de Stylepads op een functionele en persoonlijke wijze toegepast. 

Insight vindt het belangrijk dat ruimtes flexibel kunnen worden gebruikt, bijvoorbeeld voor een telefonische vergadering in de ochtend en een demonstratie sessie voor een klant in de middag. Door ruimtes flexibel te maken, kunnen er meerdere activiteiten plaatsvinden op een beperkt aantal vierkante meters. Insight noemt haar eigen kantoor dan ook een ‘Modern Workplace’.

 “SKO is al enkele jaren actief in Amsterdam via de Twentse Ambassade. Onze relatie met Insight is daar ook ontstaan. Het is mooi om te zien dat we zo samen mooie projecten kunnen realiseren en dichtbij onze klant kunnen staan.” – Joost Grooters, accountmanager van SKO over het nieuwe kantoor van Insight.

In het Amsterdamse kantoor komen de huisstijlkleuren van Insight op subtiele manier terug in het interieur. Er is een vergaderelement geplaatst van de Nederlandse fabrikant DUM en de wandpanelen zijn van Dockfour.

Projectjaar: 2017
Contactpersoon: Joost Grooters

Bekijk alle projecten

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.