Kubo Monster | SKO
Sluiten

Kubo Monster

BRAM architecten heeft de hele nieuwbouw van het hoofdkantoor van Kubo ontworpen alsmede het interieur vormgegeven. Het interieurconcept is gebaseerd op transparantie en onderlinge samenhang. Het grote aantal vides in het pand zorgen daarbij voor visueel contact tussen alle verdiepingen. De bovenste vides zijn van een groot dakvenster voorzien waardoor het daglicht doordringt tot op de begane grond. Het ontwerp van het gebouw is industrieel te noemen, aangezien de technische infrastructuur veelal in het zicht zijn. Deze maken wel duidelijk integraal onderdeel uit van de totale inrichting. Daardoor voorziet het pand in mooie ruimtes met veel licht en lucht.

De etages beschikken over grote open kantoortuinen met enkele overlegruimtes. De algemene voorzieningen zijn centraal op de etages gecentraliseerd, zoals de pantry en kopieerfaciliteiten. Dit stimuleert spontane ontmoetingen van medewerkers onderling.
De gehele begane grond is als businesslounge ingericht voor formeel en informeel overleg en beschikt tevens over goede lunchfaciliteiten. Dit levert automatisch veel traffic en dynamiek op, wat de informele en open cultuur ondersteunt.

Bekijk alle projecten

Details

Oplevering

2013

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.