Moderna te Hardenberg | SKO
Sluiten

Moderna te Hardenberg

Moderna Textielservice is een landelijk opererend, professioneel familiebedrijf dat gevestigd is in Hardenberg. Moderna biedt een totaalpakket aan dienstverlening op het gebied van linnen, bedrijfskleding, schoonloopmatten en sanitairhygiëne waarbij het ontzorgen van de klant centraal staat.

Na een allesvernietigende brand in 2013 herpakt Moderna Textielservice zich. Directie, medewerkers, klanten en concullega’s reiken elkaar de hand. Precies een jaar later opent het bedrijf de deuren van het nieuwe pand.

SKO en architectenbureau De Bouwkunst uit Slagharen zijn samen verantwoordelijk voor de inrichting van het 2700 vierkante meter grote pand waarbij er veel wordt samengewerkt met lokale partijen. Kenmerkend is de klassiek moderne stijl, waarbij er onder andere een herenkamer is ingericht.

Algemeen directeur Roel Stad zag een oprisping van inspiratie met een gloednieuw bedrijfspand als dankbare stip op de horizon. Je moet het samen doen.’

Duurzame vloeren, met dank aan de oceanen

De vloeren zijn voorzien van tapijttegels van Net Effect, een tapijttegelcollectie van Interface die een ode brengt aan de oceaan, niet alleen vanwege zijn uiterlijk, maar ook middels het unieke en tastbare project Net-Works. Binnen dit project worden vissers uit kleine visgemeenschappen in de Filipijnen betaald om afgedankte netten van het strand en uit het water te verzamelen. Deze netten zijn de basis voor het gerecyclede nylonmateriaal voor Interface-tapijttegels.

Optimale samenwerking en oplevering

Door de intensieve samenwerking tussen alle partijen kon het nieuwe pand precies één jaar na de allesverwoestende brand worden geopend op 9 oktober 2014.

Bekijk alle projecten

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.