Nijhuis Toelevering Rijssen | SKO
Sluiten

Nijhuis Toelevering Rijssen

Een nieuw kantoor voor Nijhuis Toelevering. Een kantoor waar mensen en processen ‘iedere dag een beetje beter worden’. 

Nijhuis Toelevering is één van de grootste timmerfabrieken van Nederland en bestaat sinds 1906. De filosofie van Nijhuis Toelevering is dat samenwerken en verbinden zorgt voor betere en duurzame oplossingen. Het nieuwe kantoor waarin veel groen en hout is verwerkt draagt daar aan bij.

Stijlvol meubilair met integratie van AV oplossingen 
De realisatie en uitvoering van dit project ligt volledig in handen van SKO Projectinrichting. De grootste zichtbare verandering is de overgang van een gesloten kantooromgeving naar een open kantoortuin. Opvallend in het interieur zijn de groene Identity Wall, de zit-sta werkplekken van Vepa en de Desso Fields vloer. Fields is een gestructureerde tapijttegel met de typische uitstraling van handgeweven textiel.

Daarnaast heeft SKO zich gericht op audiovisuele oplossingen waarbij de kracht ligt bij de integratie van AV technieken die zorgt voor een stijlvolle inrichting. Binnen het vernieuwde kantoor zijn mogelijkheden voor Narrowcasting en draadloos presenteren vanaf laptop, tablet of smartphone mogelijk gemaakt. Narrowcasting kan breed ingezet worden en is voor elk bedrijf een mooie en moderne manier om intern (met eigen personeel) of extern (met klanten en bezoekers) te communiceren.

Circulair meubilair 
Samen met de opdrachtgever heeft SKO gekeken naar het hergebruik van bestaande meubelen. Zo zijn alle bestaande kasten voorzien van een ombouw en maken ze naadloos onderdeel uit van het nieuwe interieur. In het kader van hergebruik en duurzaamheid is een drietal tafels geplaatst, gemaakt van afvalhout. De tafels worden op maat gemaakt door een lokaal kringloopbedrijf.

Meer informatie: Nijhuis Toelevering

Contactpersoon: Joost Grooters

Bekijk alle projecten

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.