Nysingh Utrecht | SKO
Sluiten

Nysingh Utrecht


Nysingh opent een kantoor aan de Maliebaan in Utrecht. Met kantoren in Apeldoorn, Arnhem en Zwolle versterkt Nysingh hiermee haar landelijke positie. SKO heeft voor Nysingh het hele proces voor dit project, van ontwerp en conceptontwikkeling tot aan realisatie, turnkey mogen realiseren.

Het pand aan de unieke locatie, gebouwd in 1873, vroeg om een niet doorgaans standaard kantoorinrichting. Door gebruik te maken van producten, welke zich kenmerken door natuurlijke rijke materialen, geef dit het gezicht welke goed aansluit bij het pand. De bovenverdieping is ingericht in enkele en duo kantoren voor vergaderen en (individueel/geconcentreerd) werken. Om toch een geheel te creëren over de verdieping is er een doorlopen carpet gelegd van Desso&Ex waar de zit/sta werkplekken zijn gepositioneerd. In de collectie van Desso&Ex staat het verbinden van mensen, ruimten en verschillende elementen centraal. Exact datgene wat wij op deze etage hebben willen bereiken. Om toch ook de geschiedenis van het pand op deze etage terug te laten komen hebben we bij de ontvangstzone een wand geheel voorzien van oude paneeldeuren welke in een unikleur zijn gelakt.

De bovenste etage, de zolder van het pand, is geheel open gelaten. De spanten van de verdieping zijn zichtbaar en tonen de geschiedenis van het pand. Op deze etage staan ontmoeten en (samen) werken centraal. Deze etage is split level opgebouwd. Op het hoge gedeelte is de lunch en ontmoetingszone gesitueerd. Als contrast is er bewust gekozen voor een strakke keuken voorzien van een eiland in de kleur zwart. De unieke eiken tafel, welke in samenwerking met Kringloopbedrijf De Beurs is gemaakt, maakt het mogelijk met collega’s te lunchen maar ook (informeel) te vergaderen.

Circulaire aanpak
Bij kringloop De Beurs worden veel oude massief eiken meubelen gebracht. Medi, werkzaam als timmerman in de werkplaats van kringloopbedrijf De Beurs, maakte hiervan een prachtige nieuwe massieve tafel. Medi had in zijn thuisland Iran een timmerbedrijf en woont nu in Nederland als vluchteling. Er zijn 10 oude tafelbladen verwerkt in deze tafel.

In het lage gedeelte zijn o.a. individuele werkplekken in diverse vormen, aanlandtafel en belplekken geplaatst om aan de diverse gevraagde werkvormen invulling te kunnen geven. Het glaskunst welke door Nysingh aan de wanden is gepositioneerd maken het geheel volledig af!

Bekijk alle projecten

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.