Rabobank Eindhoven - Cases | SKO
Sluiten

Rabobank Eindhoven

Als logistiek in-house partner hebben we in samenwerking met OTH architecten binnen een periode van 8 weken 8 verdiepingen van elk circa 1500 m2 ingericht.

Een multifunctioneel plein op de begane grond en een deel van de eerste verdieping biedt ruimte voor ontmoetingen, vergaderen, eten en werken. De inrichting van dit gebouw was door de grootte en hoeveelheid aan meubilair een logistieke uitdaging. Met ruim 1200 werkplekken van Drentea en o.a. vergadermeubilair, restaurantmeubilair, lounge meubilair en bureaustoelen is het hoofdkantoor van Rabobank Nederland compleet ingericht.

De toegang tot het nieuwe gebouw en de beperkte lift toegankelijkheid was voor ons een factor, waar we rekening mee moesten houden. Door een strakke weekplanning en de nodige flexibiliteit bij de projectleiders en onze monteurs konden we binnen de gestelde tijdsperiode het project afronden. Ook de just-in-time leveringen van Drentea waren perfect gepland.

De werkverdiepingen zijn ingericht volgens het Rabo Unplugged concept, een speciaal voor Rabobank ontwikkelde variant op plaats- en tijdonafhankelijk werken. Het gebouw is bekroond met een BREEAM Excellent certificaat.

Bekijk alle projecten

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.