Voortman Experience center en Showroom | SKO
Sluiten

Voortman Experience center en Showroom

In 2013 heeft Voortman Machinery, onderdeel van de Voortman Steel Group, het Experience Center geopend.  In het Experience center zijn de showroom, trainingsfaciliteit en de commerciële afdelingen en activiteiten van Voortman Machinery gevestigd.
In de 2500 vierkante meter grote showroom staan alle machines van Voortman startklaar voor demonstraties aan bedrijven die actief zijn in de staalbouw, plaatbewerking of bijvoorbeeld scheepsbouw. Naast de showroom bestaat het nieuwe gebouw uit een 1100 vierkante meter grote kantoorruimte met vergaderruimtes, kantoren en een auditorium voor presentaties aan grotere groepen.
Events


Het hele jaar worden er verschillende evenementen voor geïnteresseerde partijen georganiseerd. De evenementen zullen vooral focussen op specifieke punten die interessant zijn voor de betreffende groep. Hiervoor faciliteert men met een hoogwaardige bar en zit omgeving op de begane grond. Gesitueerd naast  showroom en ontvangstzone.
Academy


Naast de evenementen zal Voortman zorgvuldig samengestelde trainingen organiseren voor machinebedieners van klanten. Met modern uitgeruste trainingsruimtes en machines voor praktijktrainingen leren bedieners en werknemers om het volledige potentieel van Voortman machines te benutten.

Bekijk alle projecten

Details

Oplevering

2014

Architect

Harmeling Interieurconcepts

Partners

Drentea werkplekken en akoestische schuifdeurkasten (Kantoortuin), Comforto Conferentietafels en fauteuils (vergaderruimtes, Renz Star (directiekantoor), Hay&Lande (baromgeving). HECLA AV middelen, geïmplementeerd in conferentietafels vergaderruimtes.

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.