Woonwinkel Beter Wonen | SKO
Sluiten

Woonwinkel Beter Wonen

Waarom een woonwinkel voor Beter Wonen?

Beter Wonen streeft naar steeds betere service en gemak voor de klant. Daarbij hoort een laagdrempelige en open ontvangstruimte voor bezoekers. Vanuit die klantvisie paste het eerder ingerichte publieksplein niet meer aan bij een klantgerichte benadering. SKO mocht het Ontwerp en de inrichting van voorlopig ontwerp tot turnkey-oplevering realiseren.
Open en transparant

Het laagdrempelige karakter van de woonwinkel komt tot uitdrukking in een lichte, open en toegankelijke ruimte. Front- en Back Office zijn gescheiden met volledig glazen wanden en deuren (ook geleverd door SKO). Deze zijn beplakt met sepia visuals uit de diverse gebieden in de werkregio. Klanten kunnen straks zelfstandig informatie verzamelen (internet of brochures), hiervoor is een aanlandtafel geplaatst voorzien met complete pantry faciliteit, of een vraag stellen bij een van de medewerkers bij een van de advies(werk)plekken. Daarnaast kan in de spreekruimtes samen met een specialist dieper ingegaan worden op zaken met betrekking tot bijvoorbeeld verhuur, verkoop, betalingen of klachten. Een klant met een afspraak wordt direct geholpen en doorverwezen. De nieuwe huisstijlkleuren dienen als onderlegger in materiaalafwerking van los meubilair en het vloerenplan.

Bekijk alle projecten

Details

Oplevering

2012

Architect

Studio SKO

Partners

Drentea werkplekken (Kantoortuin Back Office), Arper Catifa 53 conferentiefauteuils (Spreekkamers en adviesplekken Front Office). Artifort Window 9Conferentietafels gesloten spreekkamer), Vitra Joyn Single Bench (aanlandtafel front Office)

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.