Projectinrichting voor het onderwijs | SKO
Sluiten

Projectinrichting onderwijs en SKO

In het onderwijs is het belangrijk een ruimte te creëren waarin het prettig werken is. Onderwijzend personeel en de leerling moeten zich op hun gemak voelen. Iedereen zal geprikkeld worden om tot grootsere prestaties te komen in een werkomgeving die met zorg is uitgezocht. Een goede inrichting draait niet alleen om de juiste productkeuzes, zeker zo belangrijk is de beleving van de mensen die erin moeten werken. Projectinrichting voor het onderwijs betekent voor SKO meer dan alleen meubilair leveren. Wij willen dat u als klant in het onderwijs een uitgebalanceerde projectinrichting hebt waarover u tevreden bent en waarmee u nog jaren vooruit kunt. Door aandacht te besteden aan de ‘zachtere’ aspecten zoals kleur, materiaal en vormgeving wordt een extra dimensie gegeven aan de inrichting. Bij onze scherpe prijs is ook inbegrepen dat we op een aangename manier met u meedenken, zodat uw wensen ten aanzien van projectinrichting in het onderwijs optimaal naar voren komen.

projectnrichting-loc-hardenberg

Projectinrichter voor het onderwijs

SKO is dé projectinrichter voor het onderwijs! Wij zijn een projectinrichter die kostenbewust met u meedenkt, want in een branche als het onderwijs zijn de budgetten doorgaans niet altijd oneindig. Als projectinrichter in het onderwijs kunnen wij ons bogen over vele jaren van ervaring en weten wij er daardoor altijd met u uit te komen, zodat de kosten u zullen meevallen. Projectinrichter voor het onderwijs SKO creëert voor u de juiste modus tussen budget verantwoord opereren en een werkomgeving waarin arbeidsvreugde zegeviert.

projectinrichting-onderwijs-hogeschool-amsterdam

Wie is SKO?

Wij zijn al ruim veertig jaar actief in de projectinrichting voor MKB en organisaties in zorg, overheid en onderwijs. Ook kunt u bij ons terecht voor kantoorartikelen. SKO biedt het gehele traject aan: van ontwerp tot plaatsing. Wij werken veelvuldig samen met extern advies in de vorm van architecten, interieurarchitecten, facilitaire specialisten en andere erkende vakmensen, teneinde een goed resultaat voor u neer te zetten. Ook heeft ons bedrijf heeft een omvangrijk serviceapparaat dat bestaat uit eigen monteurs en vrachtwagens. Ook nemen wij desgewenst uw verhuizing uit handen. Al onze medewerkers hebben ruime ervaring en kennis op het gebied van het inrichten van projecten en het installeren van meubilair. Bij elk project bieden wij een projectmanager aan die al uw belangen behartigt. Elk meubel wordt gebruiksklaar en geheel volgens de afspraken geplaatst op de door u aangewezen locatie. Ook bieden wij de mogelijkheid tot eenmalig of periodiek onderhoud van uw meubilair aan.

U bent welkom bij SKO, of het nu gaat om een enkele bureaustoel of een compleet inrichtingsplan!

  • Bekijk hier een selectie van onze overige projecten.
  • Neem contact met ons op via het formulier of bel met 0541 – 58 57 56. Wij helpen u graag!

projectinrichting-hogeschool-amsterdam

Meer nieuws

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.