Projectinrichting voor de zorg | SKO is uw ervaren expert
Sluiten

Projectinrichting zorg

De zorg verandert, er moet meer gedaan worden met steeds kleiner wordende budgetten. Er moet dus echt een efficiëntieslag gemaakt worden. Het is dan ook belangrijk om goed rekening te houden met deze efficiëntieslag. Gelukkig kan een goede projectinrichting uw zorg instelling helpen. Projectinrichting in de zorg is ook altijd maatwerk. Er wordt gekeken naar de instelling, naar de wensen en dromen, maar ook naar het beschikbare budget. Vervolgens zal er aan de hand van al deze zaken een design opgemaakt worden, waarin functionaliteit en efficiency van het meubilair een zeer belangrijke rol spelen. U zal merken dat een goede projectinrichting ook in de zorg ervoor zal zorgen dat uw werknemers hun tijd effectiever zullen besteden.

projectinrichting-zorg-mst-enschedeDe projectinrichter voor de zorg

Wanneer u nu denkt dat u uw zorginstelling wilt vernieuwen naar het nieuwe werken, dan zal u op zoek moeten naar iemand die dat kan realiseren. U bent dan op zoek naar een projectinrichter die gespecialiseerd is in de zorg. Gelukkig zijn er genoeg bedrijven te vinden die dat van zichzelf vinden. Hoe vindt u nou het bedrijf dat het beste bij uw organisatie past? Het is verstandig om eerst goed op het internet te oriënteren, om vervolgens met de kandidaten die bij u passen rond de tafel te gaan. U zal merken dat een goede projectinrichter voor de zorg dan ook graag met u het gesprek aan gaat, om samen met u te sparren over ideeën, dromen en wensen. Aan de hand van de ideeën zal dan een concept ontwikkeld worden en aan de hand van dit concept kan een inrichting gerealiseerd worden.

projectinrichting-zorgProjectinrichting zorg instelling? Denk eens aan SKO!

Wanneer u op zoek gaat naar een projectinrichter voor de zorg, dan komt u al snel terecht bij SKO. Wij zijn een bedrijf dat al ruim 40 jaar actief is in interior design en aanverwante zaken. Ook kan u bij ons terecht voor zaken als kantoorartikelen. Wij kunnen voor u zowel de hele inrichting ontwerpen, als deze bij u plaatsen. Wij hebben namelijk ook een divisie die het daadwerkelijke ontwerp voor u kan uitvoeren. Ook kunnen wij desgewenst de complete verhuizing verzorgen. SKO heeft ervaren vakmensen in dienst die precies weten hoe ze zo’n verhuizing moeten uitvoeren. Het grootste voordeel voor u is dan, dat u dan met maar één bedrijf te maken heeft, en wij zorgen er ook nog eens voor dat u binnen ons bedrijf maar te maken hebt met één contactpersoon.

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via 0541 – 585756 of info@sko.nl of bezoek de contactpagina.

Meer nieuws

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.