Projectinrichting - inrichting van uw bedrijfspand | SKO
Sluiten
8.12.2015 | Categorie: Alle nieuwsberichten

Projectinrichting volgens SKO

 

De inrichting van uw bedrijfspand heeft een functie, namelijk het optimaal laten functioneren van uw werknemers. De tijd dat we simpelweg een paar meubels bij elkaar konden plaatsen ligt ver achter ons. Het is tegenwoordig raadzaam en rendabel om een vakman in te schakelen. Een professioneel bedrijf dat kantoor projectinrichting verzorgt zal er voor zorgen dat uw interieur de uitstraling krijgt die het verdient (en dit alles ergonomich verantwoord). Dit kan zakelijk, modern of speels zijn maar altijd passend bij de organisatie. Hier komt nog eens bij dat uw werknemers optimaal kunnen presteren in hun nieuwe omgeving. Alleen: welke professional in projectinrichting kunt u nu het beste in de arm nemen voor uw bedrijfsinrichting? Gelukkig komt u, wanneer u gaat zoeken, al snel terecht bij SKO projectinrichters.

Over SKO en projectinrichting

SKO is al veertig jaar een naam in de projectinrichting branche, wij zijn er helemaal op gericht om uw droom om te zetten naar een functioneel ontwerp, om vervolgens dit ontwerp voor u te realiseren. Het begint dus allemaal met een droom. Aan de hand van uw droom zullen onze ervaren mensen een prachtig design ontwikkelen, waar ook goed gekeken wordt naar de duurzaamheid van uw nieuwe kantoorinrichting. Het belangrijkste is dat uw werknemers goed kunnen functioneren in de nieuwe inrichting, en dat uw bedrijf ook naar voren komt in het design. SKO heeft een zeer ruime ervaring in de branche, wat zichtbaar is op onze referentiepagina. Onze focus ligt niet op één branche, wij hebben projecten afgerond in de zorg en het onderwijs, maar ook het zakelijke gebied. Wanneer u SKO in dienst neemt merkt u dat onze efficiënte manier van werken ervoor zal zorgen dat uw project snel en vakkundig afgerond wordt. Deze manier van werken zal u dan ook niet te veel kosten.

 Woonplaats Almelo inrichting projectinrichting voorbeeld sko projectinrichting Hardenberg projectinrichtingLR-83072101

Bekijk onze referenties

Het nieuwe werken

Het nieuwe werken is een stille revolutie in de werksfeer. Het is een verzamelnaam van verschillende technieken die er voor zorgen dat er slimmer, efficiënter en effectiever gewerkt wordt. Zo wordt er gebruik gemaakt van Web 2.0, wat veel meer mogelijkheden geeft voor samenwerken. Steeds vaker werken medewerkers in groepen of teams aan één grote tafel, of met een aantal bureaus bij elkaar. Er zijn steeds meer ruimtes voor een goede brainstormsessie en vooral bij de kantoormeubelen zien we dat de eisen van de Arbowet nog meer centraal staan. Ook de manier van leidinggeven verandert, er is minder hiërarchie, meer eigen verantwoordelijkheid en er wordt meer gedelegeerd. Het doel is om meer over te laten aan de werknemer met zijn eigen creativiteit en oplossingsgerichtheid. Om het nieuwe werken te stimuleren wordt er ook rekening mee gehouden in het design van uw nieuwe werkomgeving. U merkt dan ook dat wanneer u SKO inzet voor uw projectinrichting, dat wij rekening houden met het werken 2.0. Het nieuwe werken wordt aangemoedigd door de passende inrichting.

 

Meer nieuws

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.