Sluiten
5.09.2018 | Categorie: Alle nieuwsberichten

Ruil-me-in weken bij SKO!


De ruil-me-in weken van SKO zijn van start gegaan! Ruil nu je oude printer in en ontvang korting op de multifunctionele Sharp MX-2630. 

De MX-2630 multifunctionele kleurenprinter kan eenvoudig uitgebreid worden met een breed assortiment aan opties en upgrades, waardoor deze makkelijk is aan te passen aan toekomstige behoeften op kantoor. Deze opties optimaliseren de productiviteit en zijn ideaal voor elke drukke werkgroep die behoefte heeft aan hoge prestaties, hoge kwaliteit kleurenafdrukken en veelzijdigheid.

Lease deze krachtpatser voor slechts €59,- per maand bij SKO of schaf de MFP aan in onze webshop!

 

sharp2

Copying & Printing 
De afdeling SKO Copying & Printing is specialist op het gebied van de totale (digitale) documentstroom binnen je gehele organisatie en kan deze workflow optimaal voor je stroomlijnen. Naast zwart/wit en full-colour afdruksystemen leveren wij een breed pakket aan software-oplossingen, die naadloos integreren met de nieuwe of bestaande hardware

Duurzaam
In onze maatschappij wordt er steeds meer belang gehecht aan milieubewustzijn. Ook bij SKO vinden we het milieu belangrijk. Heb je toners die niet meer gebruikt worden? Lever ze bij ons in en wij zorgen voor een second life van het artikel.

sharp-1

Onze actie loopt tot en met december 2018.
Heb je vragen over de ruil-me-in actie? Neem dan contact met ons op. 

Maak een afspraak
 

Meer nieuws

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.
Neem contact op

Ik wil graag een afspraak om mijn oude printer in te ruilen!