Sluiten
15.02.2018 | Categorie: Alle nieuwsberichten

SKO en Oldenzaal aan de Slag!

Werken met een sociaal hart en maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen staan bij SKO hoog in het vaandel. Zie hier de video over Gabriël, een jonge Syriër die uitstekend werk levert en inmiddels een contract heeft gekregen.

Naast veelvuldige samenwerking met externe (interieur)-architecten, adviesbureaus, facilitaire specialisten en erkende vakmensen, werkt SKO intensief samen met de vereniging Oldenzaal aan de Slag! en het Werkplein Twente.

Gabriel heeft weinig uitleg nodig en pakt de werkzaamheden heel snel op." - Pieter Dollekamp, teamleider - KAM coördinator SKO

Aan de slag
Samen proberen wij ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (weer) betaald werk krijgen. Het initiatief sluit aan bij de Participatiewet en bij de afspraken die in het Sociaal Akkoord zijn gemaakt tussen het Rijk en werkgevers. We vinden het binnen SKO van groot belang om ons actief in te zetten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Gabriël Lahdo vertelt hoe hij zijn werkervaring uitstekend in kan zetten bij SKO.

Ik heb in Syrië veel gewerkt als monteur. Ik krijg bij SKO de vrijheid om alles te doen. Ik vind het een mooie baan, met leuke collega's die veel respect voor elkaar hebben." - Gabriël Lahdo

Inspireren 
SKO probeert ondernemers te motiveren mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol in te zetten op de werkvloer. Wij van SKO vinden immers: samen maak je de maatschappij.

Kijk voor meer informatie op Oldenzaal aan de Slag

 

Meer nieuws

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.