SKO zet vol in op duurzaamheid, ISO certificering | SKO
Sluiten

SKO zet vol in op duurzaamheid

SKO zit niet stil op het gebied van MVO en duurzaamheid. We hechten veel waarde aan een schonere en betere wereld.

En daar dragen we graag meer dan ons steentje aan bij. Dat doen we bijvoorbeeld met ons milieumanagementsysteem ISO 14001. In het systeem dat aansluit op onze ISO 9001-procedures staat ons milieubeleid beschreven. In heldere, concrete en haalbare doelstellingen. Dat is één manier waarop we duurzaamheid echt handen en voeten geven in onze bedrijfsvoering.

duurzaamheidMaar daar houdt het niet op. SKO is erg enthousiast over de samenwerking met Duurzom. Samen met deze organisatie stellen we onze eigen Duurzame Agenda op - een actieplan met daarin onze intenties voor een betere wereld. Binnen Duurzom helpen ondernemingen elkaar hun ambities op dat vlak te realiseren door kennis en ervaring met elkaar te delen. Dit heeft al geresulteerd in nieuwe inzichten over onze dienstverlening waar u als relatie ook van profiteert.

Met de combinatie van ISO 14001 en Duurzom is SKO in staat om daadwerkelijk te vernieuwen en een gezonde balans te ontwikkelen tussen People, Planet en Profit. Zodoende zijn we weer een stukje ‘Completer in kantoren’ dan we al waren!

Samen met ons inzetten op duurzaamheid? Neem contact met ons op!

Meer nieuws

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.