Een gezonde, vitale werkplek | SKO
Sluiten
12.07.2019 | Categorie: Alle nieuwsberichten

Een gezonde, vitale werkplek


Een gezonde en vitale werkplek is belangrijk. Door te investeren in het welzijn van de mensen op kantoor kunnen nare verschijnselen zoals stress en fysieke klachten worden verminderd. Het gezonde kantoor van tegenwoordig bestaat dan ook uit zit-/sta bureau's, zitballen, bureaufietsen en andere innovatieve meubelproducten.

Vitaliteit staat voor energie en een gezond kantoor

Wij geloven in een gezonde werkvloer met ‘gezond meubilair’. Waar je bijvoorbeeld staand kunt werken, vergaderen en in beweging blijft. Iedere werkgever wil vitale medewerkers. Vitaliteit staat voor energie. Voldoende energie, voor thuis en op het werk. Vitale medewerkers dragen bij aan een gezonde organisatie. Als werkgever kun je hier een belangrijke rol in spelen. Met onze vitaliteitsproducten creëren we een werkomgeving waar medewerkers gestimuleerd raken en creatiever worden.

Bekijk alle vitaliteitsproducten
 

Benieuwd hoe je medewerkers in beweging kunt brengen?

Met de werkbelevingstest van SKO krijg je inzicht in de fitheid van je organisatie. Neem deel aan onze werkbelevingstest en zet met één spreekwoordelijke druk op de knop een gezonde leefstijl in gang binnen je organisatie. Aan de hand van een vragenlijst met verschillende categorieën zoals de leefstijl, het lichamelijk werkvermogen, vitaliteit, herstelbehoefte en de kantooromgeving, ontvang je eenvoudig de resultaten in een overzicht. De uitkomst van de vragenlijst geeft mogelijke aandachtspunten waarop actie genomen kan worden om de vitaliteit te verhogen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kun je altijd contact met ons opnemen. Samen helpen we jouw organisatie en medewerkers bij het vergroten van de vitaliteit, waardoor de inzetbaarheid van je werknemers verduurzaamt en prestaties verbetert worden.

Meer nieuws

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.