SKO | MVO en duurzaamheid

MVO en duurzaamheid

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen vormen de basis van onze aanpak. SKO ontzorgt met oplossingen die verder gaan dan de inrichting van louter de werkplek. Wij richten ons op het verbeteren van productiviteit en welzijn van de mensen. Wij helpen uw maatschappelijke- en duurzaamheidsambities te realiseren. Dit doen we op een manier waarbij u simpelweg betaalt per werkplek.

Het SKO servicemodel

Ons serviceconcept ondersteunt een circulaire economie waarbij duurzaamheid, flexibiliteit en ontzorgen centraal staan. SKO wil mensen binnen een organisatie in staat stellen om het beste uit zichzelf te halen. Wij doen dit door een inrichting te creëren die past bij het DNA van uw organisatie. Mensen zijn namelijk tot meer in staat als ze zich prettig voelen in hun werkomgeving. Met ons servicemodel bieden we onze klanten de mogelijkheid om actief de productiviteit en het welzijn van alle medewerkers te vergroten.

Wij willen organisaties “Fitter by SKO” maken. “To fit” zien wij als een maatpak voor elke organisatie. Daarnaast staat fit voor stimuleren, duurzaamheid en “Fit for duty”; er klaar voor zijn uw werk optimaal te doen in een fijne omgeving.

Ons servicemodel bestaat uit diverse onderdelen. Samen vormen ze een totaalconcept waarmee wij onze dienstverlening afstemmen op uw wensen en uw ideale werkomgeving:

Get Fitter Services

Een breed scala aan diensten rondom de levenscyclus van uw werkomgeving. Van verse bloemen tot voedingsadvies en van binnenklimaat tot een CO2-scan.

Get Fitter regievoering en monitoring

Van fitheidsscan tot grondstoffenpaspoort. We geven inzicht in uw organisatie en werkomgeving zodat u kunt sturen op prestatie.

Operationele services

Van ontwerp op basis van co-creatie tot facilitaire diensten en de levering van kantoorartikelen.

Inrichting en producten

We creëren een nieuw interieur of revitaliseren en hergebruiken circulaire producten.

Certificeringen

Wij hechten grote waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. SKO Projectinrichting en SKO Kantoorartikelen zijn daarom ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

SKO is ISO 14001 gecertificeerd

ISO 14001 is de internationaal geaccepteerde standaard met eisen voor een milieumanagementsysteem, ontwikkeld door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie. Het milieumanagementsysteem wordt bij organisaties gebruikt om een passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering van dit beleid te borgen.

SKO is ISO 9001 gecertificeerd

De organisatie ISO (Genève) staat in voor het opstellen en beheren van duizenden verschillende normen. De meeste hiervan zijn productgericht, maar enkele normen slaan op generieke managementsystemen. Verreweg de bekendste is ISO 9001, de internationale norm op het gebied van kwaliteitsmanagementsystemen.