Wie zijn wij? Oplossingen voor Het Nieuwe Werken | SKO
Sluiten

Over ons

SKO is een landelijk werkende projectinrichter uit Oldenzaal en heeft onder andere een in-house projectbureau, eigen interieurstylisten en een eigen montagedienst.

SKO bestaat uit 5 divisies: Projectinrichting, Zorg en Onderwijs, Printing & AV, IT en Kantoorartikelen. Het bedrijf bestaat inmiddels meer dan 40 jaar.

SKO adviseert en realiseert duurzame en doordachte werkomgevingen. Vanuit de filosofie ‘Get Fitter by SKO’ waarbij de mens, de omgeving, duurzaamheid en plezier in het werk centraal staan werken wij onder andere voor banken, verzekeraars, scholen en opleidingsinstituten, ziekenhuizen en klinieken en voor diverse MKB bedrijven.

Onze missie

SKO wil mensen binnen een organisatie in staat stellen om het beste uit zichzelf te halen. SKO doet dit door een inrichting te creëren die past bij het DNA van de organisatie, zodat mensen zich er prettig voelen en tot meer in staat zijn.

Nieuwsbrief
Meld u aan en laat u inspireren

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws, aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en laat u inspireren.