SKO | Werken bij SKO

Werken bij SKO

Wij geloven in dat een gezonde, duurzame werkplek de beste omgeving om meer uit jezelf te halen. Dat noemen wij Fitter by SKO. Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en wil je werken in een open en gezond team waar je jezelf kunt zijn en waar volop ruimte is voor ontwikkeling en ondernemerschap? Bekijk dan hieronder onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Bekijk onze openstaande vacatures

Wij geloven in een gezonde werkomgeving met een (h)echt team. Dit realiseren we niet alleen voor onze klanten, maar ook op onze eigen werkvloer. Dit doen wij door het inrichten van plekken waar ons team productief en prettig kan werken, op een gezonde en plezierige manier. Wij geloven namelijk dat een gezonde werkplek altijd ten goede komt voor de sfeer en productiviteit binnen het team. 

         Indoor Accountmanager | Fulltime

We zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven sales collega die werkzaam wil zijn in een jong en dynamisch fullservice projectbureau voor interieurprojecten. Er heerst bij ons een (h)echt teamgevoel, we werken hard en er wordt veel gelachen op de werkvloer. Ben of ken jij degene die ons team komt versterken?

Wij maken graag kennis met je!

We staan altijd open voor nieuwe kennismakingen. Wil je kennis maken met SKO? Stuur ons een open sollicitatie en we nemen contact met je op.