SKO | Werken bij SKO

Werken bij SKO

Wij geloven in dat een gezonde, duurzame werkplek de beste omgeving om meer uit jezelf te halen. Dat noemen wij Fitter by SKO. Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en wil je werken in een open en gezond team waar je jezelf kunt zijn en waar volop ruimte is voor ontwikkeling en ondernemerschap? Bekijk dan hieronder onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

Wij geloven in een gezonde werkomgeving met een (h)echt team. Dit realiseren we niet alleen voor onze klanten, maar ook op onze eigen werkvloer. Dit doen wij door het inrichten van plekken waar ons team productief en prettig kan werken, op een gezonde en plezierige manier. Wij geloven namelijk dat een gezonde werkplek altijd ten goede komt voor de sfeer en productiviteit binnen het team. 

Verkoop Medewerker Binnendienst | Parttime

Naast een fulltime functie als verkoper medewerker binnendienst hebben wij op dit moment ook een parttime functie open staan.  

Vacature Verkoop Medewerker Binnendienst | Fulltime

Wij zijn op zoek naar een proactieve medewerker verkoop binnendienst met humor, doorzettingsvermogen en passie voor klanten, e-commerce en online marketing.

         Wij maken graag kennis met je!

We staan altijd open voor nieuwe kennismakingen. Wil je kennis maken met SKO? Stuur ons een open sollicitatie en we nemen contact met je op.