SKO | Werken bij SKO

Werken bij SKO

Wij geloven in dat een gezonde, duurzame werkplek de beste omgeving om meer uit jezelf te halen. Dat noemen wij Fitter by SKO. Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en wil je werken in een open en gezond team waar je jezelf kunt zijn en waar volop ruimte is voor ontwikkeling en ondernemerschap? Bekijk dan hieronder onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

         Indoor Accountmanager | Fulltime

We zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven sales collega die werkzaam wil zijn in een jong en dynamisch fullservice projectbureau voor interieurprojecten. Er heerst bij ons een (h)echt teamgevoel, we werken hard en er wordt veel gelachen op de werkvloer. Ben of ken jij degene die ons team komt versterken?

Wij maken graag kennis met je!

We staan altijd open voor nieuwe kennismakingen. Wil je kennis maken met SKO? Stuur ons een open sollicitatie en we nemen contact met je op. 

Logistiek Medewerker Meubilair (38 uur)

Onze nieuwe Logistiek Medewerker is flexibel en veelzijdig en vindt het leuk om op afwisselende locaties te werken. De ene dag monteer je nieuwe kantoormeubelen bij onze klanten, de volgende dag repareer je bestaand meubilair of werk je in ons magazijn in Oldenzaal. Als persoon ben je flexibel, gedreven en fysiek sterk. Je bent klantgericht en weet van aanpakken. Van onze kant kun je een goed salaris, een prettig team en groeimogelijkheden verwachten.

De online SKO leeracademie voor medewerkers

Get Fitter by SKO, dat is onze missie. Om vitale medewerkers te hebben én te houden vinden wij het heel belangrijk dat mensen een leven lang kunnen leren. Dat kan met ons nieuwe online leerplatform. Als medewerker bij SKO heb je toegang tot 650 opleidingen. 

Log eenvoudig en snel in op de online portal voor de SKO leeracademie. Veel succes met een leven lang leren!