SKO | Werken bij SKO

Werken bij SKO

Wij geloven in dat een gezonde, duurzame werkplek de beste omgeving om meer uit jezelf te halen. Dat noemen wij Fitter by SKO. Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en wil je werken in een open en gezond team waar je jezelf kunt zijn en waar volop ruimte is voor ontwikkeling en ondernemerschap? Bekijk dan hieronder onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

         Indoor Accountmanager | Fulltime

We zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven sales collega die werkzaam wil zijn in een jong en dynamisch fullservice projectbureau voor interieurprojecten. Er heerst bij ons een (h)echt teamgevoel, we werken hard en er wordt veel gelachen op de werkvloer. Ben of ken jij degene die ons team komt versterken?

Wij maken graag kennis met je!

We staan altijd open voor nieuwe kennismakingen. Wil je kennis maken met SKO? Stuur ons een open sollicitatie en we nemen contact met je op. 

Junior Accountmanager/Sales talent (38 uur)

Wij zijn op zoek naar een enthousiast sales talent die zich wil specialiseren in de producten en oplossingen die wij leveren vanuit onze divisie Printing & AV. Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van ons klantenbestand. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt voor optimale klanttevredenheid!

SKO werken bij
Vacature Sales Support-SKO Projectinrichting

Receptionist(e) / administratief medewerker (24-32 uur)

Wij zijn op zoek naar een opgewekte representatieve man/vrouw, die het eerste gezicht is voor de bezoekende klanten, maar ook aan de telefoon.  Dit vinden we zeer belangrijk, je kunt maar één keer een eerste indruk achterlaten!  

De online SKO leeracademie voor medewerkers

Get Fitter by SKO, dat is onze missie. Om vitale medewerkers te hebben én te houden vinden wij het heel belangrijk dat mensen een leven lang kunnen leren. Dat kan met ons nieuwe online leerplatform. Als medewerker bij SKO heb je toegang tot 650 opleidingen. 

Log eenvoudig en snel in op de online portal voor de SKO leeracademie. Veel succes met een leven lang leren!